Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Clubul "vânat" de Şumudică! Preşedintele l-a dat de gol: "Ne-a sunat de 100 de ori". Oficialul n-a mai rezistat şi a spus tot

Clubul "vânat" de Şumudică! Preşedintele l-a dat de gol: "Ne-a sunat de 100 de ori". Oficialul n-a mai rezistat şi a spus tot
Comentarii

Yeni Malatyaspor este pe ultimul loc în prima ligă a Turciei, poziţie pe care a fost lăsată de Marius Şumudică, cel care a părăsit clubul. În aceste zile, antrenorul român a primit şi replica din partea preşedintelui, după declaraţiile controversate ale tehnicianului.

Marius Şumudică, dat de gol de preşedintele clubului: "Ne-a sunat de 100 de ori"

Marius Şumudică a avut o nouă aventură tumultoasă în Turcia. Aşa cum a obişnuit, rapidistul a avut duelul său cu arbitrii, a oferit momente inedite pe stadion, dar de această dată i-au lipsit rezultatele. 

După performanţa de la Gaziantep, românul n-a mai reuşit să imite parcursul şi cu Yeni Malatyaspor, unde, susţine el, a găsit o situaţie sportivă dezastruoasă, care nu i-a permis să aducă echipa în punctul optim, 

De altfel, cu puţin timp înainte de a fi dat afară de la Yeni Malatyaspor, Marius Şumudică a susţinut că a făcut o greşeală imensă atunci când a acceptat să preia ultima sa echipă. 

Bineînţeles, declaraţia n-a rămas fără o replică din partea clubului. Preşedinte lui Yeni Malatyaspor, Adil Gevrek, a văzut ce a spus românul. 

Se pare că Marius Şumudică a fost insistent, după ce a fost dat afară de la CFR Cluj, în startul sezonului. În octombrie, atunci când a revenit în Turcia, el ar fi avut mai multe convorbiri cu oficialii lui Yeni Malatyaspor. 

De altfel, preşedintele s-a folosit de acele momente, pentru a-i da replica lui Marius Şumudică, pentru cele declarate în interviul controversat. 

"Antrenorul ne-a sunat de 100 de ori pentru a veni la Malatya. Nu am adus pe nimeni cu forţa. El a crezut în această echipă", a susţinut oficialul ultimei clasate din Super Lig, pentru presa din Turcia, după ce a auzit intervenţia campionului Ligii 1 cu Astra Giurgiu. 

Marius Şumudică ia în calcul revenirea în Liga 1

Marius Şumudică a aşteptat ani de zile revenirea Rapidului în Liga 1, dar ar accepta şi o altă ofertă din prima ligă. 

"Vom vedea ce se va întâmpla în viitor, Rapid nu e singura opţiune, dar este dragostea pentru acest club. Da, Liga 1 redevine o opţiune. Există varianta să antrenez în România", a spus Marius Şumudică la Radio Sport Total FM.

Afla mai multe despre: marius sumudicamarius sumudica yeni malatyaspormarius sumudica liga 1marius sumudica rapid bucuresti 

viewscnt
Articole similare