Experiențe împreună.
You are here:

Ce a putut păţi Demba Ba acum după ce l-a acuzat de rasism pe Colţescu! Anunţul făcut despre atacant

Ce a putut păţi Demba Ba acum după ce l-a acuzat de rasism pe Colţescu! Anunţul făcut despre atacant
Comentarii

Celebrul fost atacant de la Chelsea şi Newcastle, Demba Ba, a ajuns într-un moment greu la 35 de ani, pe care nu mulţi l-ar fi anticipat, atunci când senegalezul se afla în formă maximă. La câteva luni de la scandalul cu Sebastian Colţescu, vârful a primit o veste rea.

Pe finalul anului trecut, Ovidiu Haţegan, Sebastian Colţescu şi Octavian Şovre au fost prinşi într-un scandal care a luat proporţii în zilele care au urmat meciului PSG - Istanbul Basaksehir. Totul din cauza cuvântului "negru" folosit de Colţescu şi Şovre. 

"Nu zici niciodată <omul ăsta alb>, spui <omul ăsta>. Atunci de ce vorbeşti despre Webo folosind cuvintele <omul ăsta negru>?", i-a transmis Demba Ba lui Colţescu. 

Ce a păţit Demba Ba după scandalul cu Colţescu din PSG - Istanbul Basaksehir

Pentru Istanbul Basaksehir, club care a jucat în Champions League în actuala stagiune, sezonul a început bine, dar s-a transformat într-un dezastru. Acum, echipa se teme de retrogradare, iar conducerea ia primele decizii pentru următorul sezon. 

Demba Ba, atacantul care i-a reproşat în faţă lui Sebastian Colţescu folosirea cuvântului "negru", a rămas fără contract la Istanbul BB, la 35 de ani. Tuttomercatoweb.com a anunţat că atacantului i-a fost reziliat contractul, deşi acesta urma să expire în câteva luni. 

Astfel s-a încheiat sezonul lui Demba Ba, fotbalistul care alături de secundul Pierre Webo au produs un scandal cu acuzaţii de rasism bazat pe o neînţelegere lingvistică. Mai mult, Demba Ba nu a acceptat verdictul dat de UEFA, care a stabilit că nu a fost vorba despre rasism la meciul de la Paris. 

Demba Ba a fost unul dintre cei mai interesanţi atacanţi din Premier League, între 2011 şi 2014. Senegalezul a marcat 29 de goluri în 58 de meciuri la Newcastle şi 14 goluri în 51 de meciuri pentru Chelsea. În urmă cu şapte ani a plecat din Anglia cu destinaţia Besiktas, iar din acel moment a urmat picajul pentru atacant, care nu a mai arătat aceeaşi formă ca cea din prima ligă engleză. 

Sebastian Colţescu şi Octavian Şovre au fost, totuşi, pedepsiţi de UEFA.

Deşi cei doi arbitri români au scăpat de acuzaţiile de rasism, Sebastian Colţescu şi Octavian Şovre au fost pedepsiţi pentru comportament inadecvat în timpul unui meci.

 

viewscnt
Articole similare
Simona Halep, fata in fata cu "cosmarul". Cu cine s-a antrenat romanca la Roma. A...