Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Demba Ba a reacţionat după decizia favorabilă lui Sebastian Colţescu! Ce a scris starul lui İstanbul Başakşehir

Demba Ba a reacţionat după decizia favorabilă lui Sebastian Colţescu! Ce a scris starul lui İstanbul Başakşehir
Comentarii

Atacantul Demba Ba a reacţionat pe Twitter după anunţul care subliniază că Sebastian Colţescu nu a fost găsit vinovat după ce a fost acuzat de rasism. Vârful de la İstanbul Başakşehir continuă lupta contra rasismului.

​UEFA, prin Comisia de Etică şi Disciplină, a investigat incidentul din meciul PSG - Istanbul BB, în care Sebastian Colţescu a fost acuzat de rasism.

Demba Ba, reacţie după decizia favorabilă lui Sebastian Colţescu

Ancheta în care Sebastian Colţescu a fost acuzat de rasism a ajuns la final. Inspectorul desemnat de UEFA a terminat raportul, pe care urmează să-l înainteze Comisiei de Disciplină a forului continental. În acest raport, inspectorul UEFA notează că Sebastian Colţescu n-a folosit un limbaj rasist şi nu a avut o atitudine peiorativă. Însă nu tot raportul este în favoarea lui Sebastian Colţescu. La câteva luni distanţă de la acel moment, arbitrul român a fost găsit nevinovat în raportul preliminar al inspectorului desemnat de UEFA pentru a ancheta cazul, dar riscă în continuare să fie pedepsit

Unul dintre cei care au fost cei mai vocali la adresa lui Colţescu, senegalezul Demba Ba, îşi continuă lupta contra rasismului pe Twitter acolo unde este urmărit de 1.3 milioane de fani. El a citat un caz petrecut în Marea Britanie, acolo unde un jucător de la Swansea a fost abuzat pe reţelele de socializare de fani. 

”Şi unii oameni cred că nu există rasism în fotbal... Ori poate că pur şi simplu nu vor să renunţe la frică şi furie faţă de alţii. Pentru că ar trebui să se confrunte cu propria persoană şi asta ar putea să doară. E timpul să luptăm cu adevărat pentru egalitate”, a scris fotbalistul.

 

Afla mai multe despre: demba ba 

viewscnt
Articole similare