Experiențe împreună.
You are here:

Ce a putut să declare selecţionerul Noii Zeelande după ce a picat cu România în grupele Jocurilor Olimpice: ”Acum trebuie să-i fac cinste”

Ce a putut să declare selecţionerul Noii Zeelande după ce a picat cu România în grupele Jocurilor Olimpice: ”Acum trebuie să-i fac cinste”

Jocurile olimpice

Comentarii

Danny Hay, selecţionerul Noii Zeelande, a declarat că este încântat că a picat cu România, Coreea de Sud şi Honduras în grupele Jocurilor Olimpice. Hay spune că acum ar trebui să-i facă cinste lui Ryan Nelsen, cel care a scos echipele din urne.

Naţionala României a avut noroc la tragerea la sorţi pentru grupele Jocurilor Olimpice. ”Tricolorii” au picat într-o grupă cu Noua Zeelandă, Coreea de Sud şi Honduras şi a evitat adversare precum Brazilia sau Argentina.

La fel de încântat este şi Danny Hoy, selecţionerul Noii Zeelande. Acesta a declarat că este fericit cu această tragere la sorţi, deoarece a evitat adversari cu mult mai multă tradiţie la Jocurile Olimpice.

Ce a declarat antrenorul Noii Zeelande după ce a picat în grupă cu România, Coreea de Sud şi Honduras

Danny Hoy a primit cu mult entuziasm vestea că va avea 3 adversari mai slabi în grupă. Selecţionerul Noii Zeelande s-a declarat fericit că a evitat echipe precum Spania, Germania, Franţa sau Brazilia şi este de părere că este o grupă care le oferă speranţe.

Hoy şi-a permis să facă o glumă şi spune că acum se simte dator să-i facă cinste lui Ryan Nelsean, cel care a scos echipele din urne. În vârstă de 43 de ani, Nelsen a fost internaţional al Noii Zeelande şi a jucat în Europa pentru Blackburn, Tottenham şi QPR, de unde în 2013 s-a retras.

”În primul rând, sunt fericit să vorbesc despre fotbalul internaţional după ultimul an (n.r. referire la pandemia de coronavirus). Întreaga echipă aşteaptă ocazia de a reprezenta ţara şi este extrem de încântată să meargă în Japonia pentru a face asta.

Nu există meciuri uşoare în fotbalul internaţionat, dar este corect să spunem că am reuşit să evităm unele dintre naţionalele cu multă tradiţie, probabil că trebuie să-i fac cinste pentru asta lui Ryan (n.r. Ryan Nelsen, fost internaţional al Noii Zeelande, a fost cel care a participat la tragerea la sorţi a grupelor).

Abia aşteptăm să ajungem acolo şi să începem să jucăm pentru a ne testa corect pe scena mondială”, a declarat Danny Hay, selecţionerul Noii Zeelande, pentru site-ul oficial al federaţiei din ţara sa.

În prezent selecţioner, Danny Hoy a fost fundaş central, fost component al naţionalei Noii Zeelande. În vara lui 1999 a ajuns în Europa, unde a semnat cu Leeds. În 2002 a trecut la Walsall şi apoi s-a transferat în ţara sa, la NZ Knights FC.

Grupele de la Jocurile Olimpice Tokyo 2021:

Grupa A:

1. Japonia
2. Africa de Sud
3. Mexic
4. Franţa

Grupa B:

1. Noua Zeelandă
2. Coreea de Sud
3. Honduras
4. România

Grupa C:

1. Egipt
2. Spania
3. Argentina
4. Australia

Grupa D:

1. Brazilia
2. Germania
3. Coasta de Fildeş
4. Arabia Saudită

Programul naţionalei României la Jocurile Olimpice:

  • Honduras - România, 22 iunie
  • România - Coreea de Sud, 25 iulie
  • România - Noua Zeelandă, 28 iulie

viewscnt
Articole similare
Simona Halep, fata in fata cu "cosmarul". Cu cine s-a antrenat romanca la Roma. A...