Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce a spus Camavinga la prima conferinţă de presă în calitate de jucător al Realului: ”Este vorba despre plăcerea de a-ţi îndeplini visele. Nu de bani!”

Ce a spus Camavinga la prima conferinţă de presă în calitate de jucător al Realului: ”Este vorba despre plăcerea de a-ţi îndeplini visele. Nu de bani!”

Real Madrid

Comentarii

Eduardo Camavinga a fost prezentat la Real Madrid.

Real Madrid nu a reuşit să-l transfere pe Kylian Mbappe pe finalul perioadei de mercato, dar a luat un alt fotbalist francez. Eduardo Camavinga a fost cumpărat de la Rennes, cu 30 de milioane de euro. Miercuri, 8 septembrie, fotbalistul a efectuat vizita medicală şi a fost prezentat oficial, alături de Florentino Perez, la stadionul "Santiago Bernabeu".

Camavinga va purta numărul 25 la Real Madrid şi a semnat cu echipa blanco până în vara lui 2027.

La prezentarea oficială, Eduardo Camavinga a venit alături de toţi membri familiei sale, cu care s-a pozat în cea mai importantă zi din cariera de fotbalist profesionist.

La prima apariţie în faţa fanilor din postura de noul jucător al Realului, Eduardo Camavinga a declarat: ”Sunt de multă vreme deja în elita fotbalului. Sunt motivat de concurenţă, dar de asemenea ştiu că voi învăţa multe. Sunt pregătit să joc. Antrenorul însă trebuie să decidă dacă pot evolua cu Celta Vigo. Am tehnică şi agresivitate, cred că acestea sunt caracteristicile mele principale” a spus Camavinga.

”Prima amintire despre Real Madrid? Ronaldo, Zidane, Figo...toţi jucătorii mari care au trecut pe la real Madrid. Îmi place să joc în faţa defensivei. Dar voi juca acolo unde îmi cere antrenorul. Nu a fost vorba de bani, este vorba despre plăcerea de a-ţi îndeplini visele de când erai mic. Când am aflat că pot juca la Real Madrid şi pot învăţa de la cei mai buni, nu am stat pe gânduri” a mai adăugat francezul, proaspăt transferat de Real Madrid.

”Sunt foarte fericit că sunt aici. Este un vis şi voi încerca să dau totul pentru acest club” a mai spus mijlocaşul francez, achiziţionat de Real Madrid de la Rennes pentru 31 de milioane de euro.

Afla mai multe despre: camavingareal madrid 

viewscnt
Articole similare