Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce a spus Dennis Man despre transferul său în Anglia: "Oricărui jucător din România i-ar trebui o perioadă de adaptare". Impresarii englezi au fost pe Arena Naţională

Ce a spus Dennis Man despre transferul său în Anglia: "Oricărui jucător din România i-ar trebui o perioadă de adaptare". Impresarii englezi au fost pe Arena Naţională

FCSB

Comentarii

Dennis Man a oferit prima reacţie, după ce FCSB s-a calificat în finala Cupei României. Fotbalistul a vorbit şi despre şansa ca el să ajungă în fotbalul englez.

VIDEO | FCSB - Dinamo 1-0 (Petre 2)

"Ne bucurăm că am reuşit să câştigăm. Ştiam că dacă le vom permite să marcheze, ştim cum ei evoluează când au încredere. A părut un meci mai greu, cu ocazii. Important e că ne-am calificat mai departe. Ne dorim să câştigăm finala şi să aducem un trofeu clubului. Vom da tot să câştigăm, pentru că vom salva sezonul cu el. Vom da totul pentru a câştiga trofeul. 

La fiecare meci încercăm să ne impunem jocul şi oricunde mergem trebuie să punem probleme. 

Nici nu mă gândesc, încerc să-mi fac treaba aici. Discuţii au fost şi vor fi. Am citit, dar eu trebuie să rămân cu capul pe umeri, să-mia jut colegii. Dacă voi reuşi să mă transfer, cu atât mai bine. Cred că oricărui jucător din România i-ar trebui o perioadă de adaptare, oriunde s-ar duce. Când va fi să fac pasul mai departe, trebuie să fiu pregătit. 

Noi avem încredere în antrenor, eu nu-mi pot da cu părerea. Cât timp va fi aici, eu îl voi respecta. Suntem alături de el, pentru că şi noi el e alături de noi", a declarat Dennis Man.  

Impresari din Anglia, la FCSB - Dinamo, din Cupa României! Dennis Man poate prinde transferul

Impresari din Anglia au asistat la meciul de pe Arena Naţională, dintre FCSB şi Dinamo. Telekom Sport a aflat că cei doi agenţi sosiţi la Bucureşti sunt Michael Embra şi Danny Webber. Primul reprezintă JMW's Sports Team, în timp ce al doilea e reprezentant al Tongue Tied Management. Danny Webber este un fost fotbalist profesionist, crescut la academia celor de la Manchester United, care în cariera sa a mai jucat la Watford, Shefield United, Portsmouth şi Leeds.

Afla mai multe despre: dennis manfcsbcupa romaniei 

viewscnt
Articole similare