Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce a spus MM Stoica după debutul lui Octavian Popescu la naţională! ”Unii au probleme, că nu promovează CSA!” EXCLUSIV

Ce a spus MM Stoica după debutul lui Octavian Popescu la naţională! ”Unii au probleme, că nu promovează CSA!” EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

Reprezentativa României a fost învinsă, vineri seară, pe stadionul Steaua, cu scorul de 1-0 (1-0), de selecţionata Greciei, într-un meci amical, primul pentru tricolori cu Edward Iordănescu selecţioner.

Octavian Popescu (19 ani), "wonderkidul" de la FCSB, a debutat pentru echipa naţională mare a României. Edi Iordănescu l-a trimis în teren în amicalul cu Grecia, după ce l-a convocat în premieră.

Edi Iordănescu l-a convocat în premieră pe Octavian Popescu la echipa naţională mare a României, iar în minutul 61 al amicalului cu Grecia i-a oferit şansa debutului. Octavian Popescu, "perla" lui Gigi Becali, a mai jucat la naţionala de tineret, cu care a participat la EURO 2020.

MM Stoica a vorbit după debutul lui Octavian Popescu la naţională. El a fost mulţumit de faptul că tânărul jucător de la FCSB nu a fost copleşit de emoţii. 

”Unii au probleme, că nu promovează CSA!”

”Cred că selecţionerul a găsit nişte răspunsuri, dar cred că sunt că pe ăştia nu-i mai chem. Mai departe sunt prea subiectiv să zic că de când au intrat ai noştri s-a schimbat jocul. Pariul pus ieri mi-a ieşit şi Octavian Popescu nu a avut trac când a intrat pe teren. Are mijloace. L-au tamponat grecii, s-a retras puţin şi după i-a luat la mână. 

Eu am auzit scandându-se numele lui Octavian Popescu, tot stadionul! Nu trebuie generalizat, unii au probleme pe care vor să le rezolve pe stadion, dar lumea pe stadion a fost... Unii l-au huiduit pe Octavian.

I s-a scandat numele! Eu nu am auzit asta. Eu am auzit când se striga Tavi Popescu. Mi-a spus că a fost emoţionat când i se scanda numele. Unii au probleme, că nu promovează CSA”, a spus MM Stoica, pentru TelekomSport. 

Afla mai multe despre: românia-octavian popescu-mm stoica 

viewscnt
Articole similare