Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce a spus Zinedine Zidane despre o eventuală revenire a lui Gareth Bale la Real Madrid: "Este un jucător fenomenal!"

Ce a spus Zinedine Zidane despre o eventuală revenire a lui Gareth Bale la Real Madrid: "Este un jucător fenomenal!"

Real Madrid

Comentarii

Zinedine Zidane a vorbit într-o conferinţă de presă despre o posibilă revenire a lui Gareth Bale după împrumutul la Tottenham

Clubul Tottenham Hotspur a anunţat, sâmbătă, că l-a împrumutat pe Gareth Bale pentru un sezon de la Real Madrid.


Bale va purta tricoul cu numărul 9.

“Este minunat să revin aici, unde am devenit cunoscut şi la care am amintiri frumoase. Sper să fac din nou istorie la acest club”, a declarat jucătorul galez.

Gareth Bale a mai jucat la Tottenham în perioada 2007 – 2013, înainte de a pleca la Real Madrid.

Zindine Zidane, omul care a intrat într-un conflict deschis cu starul galez, a vorbit despre posibilitatea ca Bale să revină la Real Madrid după ce îi va expira împrumutul la Tottenham:

"Fiecare are opinia lui, eu nu vreau să vorbesc prea mult despre asta. Cred că cel mai important este ceea ce vrea el să facă. Sunt lucruri care se întâmplă în fotbal, iar Bale este un fotbalist magnific. Nu am vorbit cu el, dar ceea ce a făcut aici, a fost fenomenal. A câştigat multe, şi-a demonstrat calităţile, acum vom vedea ce se va întâmpla. Bale nu a plecat din cauza mea. El este acum la Londra, iar ce îţi pot spune eu este că nu am avut niciodată probleme cu el. Eu ştiu ce a făcut Bale pentru acest club. E vorba însă de circumstanţe diferite. Îi doresc tot binele din lume" a mărturisit Zidane.

Afla mai multe despre: zinedine zidanegareth bale 

viewscnt
Articole similare