Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce adversară vrea să evite George Puşcaş la EURO 2024: ”Vor fi mult mai nervoşi”. Anglia, o dorinţă a atacantului: ”Am şi jucat acolo”

Ce adversară vrea să evite George Puşcaş la EURO 2024: ”Vor fi mult mai nervoşi”. Anglia, o dorinţă a atacantului: ”Am şi jucat acolo”

Echipa națională

Comentarii

George Puşcaş (27 de ani) a vorbit despre calificarea României la Campionatul European din Germania, acolo unde tricolorii vor fi în urna a doua valorică.

George Puşcaş este unul dintre cei mai fericiţi români la ora actuală.

Deşi a fost criticat în mod constant de-a lungul preliminariilor, el a avut un rol major în calificarea României la EURO 2024.

Atacantul în vârstă de 27 de ani a marcat primul gol al meciului cu Israel, câştigat în cele din urmă de tricolori cu scorul de 2-1.

”Vor fi mult mai nervoşi, mai supăraţi pe noi”

Iar acum aşteaptă Europeanul din Germania, acolo şi-a ales adversarele şi speră să facă un turneu la fel de bun ca cel din Italia 2019, la tineret.

”Sper să marchez, indiferent cât, pentru mine e o mândrie să dau gol, să ajut echipa să câştige, să facem meciuri bune, cred că asta este tot ceea ce contează.

Cu siguranţă (n.r. colorăm Germania în galben), cum am colorat şi Italia la U21, cred că se va muta România în Germania, vara viitoare, cu siguranţă va fi ceva de excepţie.

E foarte greu să aleg (n.r. o echipă din urne), eşti la European şi orice echipă cu care vei juca la European, nu va fi uşor.

Merge (n.r. Anglia), da, am şi jucat acolo (n.r. râde). E o echipă bună (n.r. Slovacia). Şi în urna a treia sunt echipe bune.

Va fi un meci super (n.r. dacă am juca iar cu Elveţia), super greu, să mai jucăm o dată cu elveţienii, vor fi şi ei mult mai nervoşi, mai supăraţi pe noi pentru tot ceea ce s-a petrecut în grupa asta.

Am fost mai buni, am fost mai compacţi şi am arătat mai multă unitate, aşa, decât ei”, a declarat George Puşcaş, conform As.

Atacantul celor de la Genoa are 39 de apariţii în tricoul echipei naţionale, pentru care a marcat 11 goluri.

Afla mai multe despre: george puscasechipa nationalaromaniaeuro 2024 

viewscnt
Articole similare