Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce ai alege între un titlu de Grand Slam şi o finală de Fed Cup şi un prim loc? Răspuns sincer al Mihaelei Buzărnescu

Ce ai alege între un titlu de Grand Slam şi o finală de Fed Cup şi un prim loc? Răspuns sincer al Mihaelei Buzărnescu

Tenis

Comentarii

Mihaela Buzărnescu (nr.28 WTA) a vorbit despre partida de FED Cup care va opune echipei României, echipa Franţei. Buzărnescu (30 de ani) a analizat posibilele adversare ale fetelor noastre din echipa franceză.

Mihaela Buzărnescu face parte din echipa României pentru înfruntarea de la Rouen cu Franţa din semifinalele Fed Cup, de pe 20 şi 21 aprilie, dar îşi găseşte timp şi pentru alt gen de activităţi. A fost invitată şi a acceptat să facă parte dintr-o campanie "Voci netăcute", care luptă împotriva violenţei domestice.

Majoritatea sportivilor se feresc să ofere un răspun cât se poate de sincer la întrebările incomode. Nu pare să fie şi cazul Mihaelei Buzărnescu. Ce ar alege Miki între un titlu de Grand Slam şi o finală de Fed Cup şi un prim loc? ”Personal, mi-ar plăcea să am un Grand Slam, pentru că tenisul este un sport individual. La Fed Cup nu poţi prinde oricând un titlu şi ar fi incredibil să poţi avea şi un titlu de Fed Cup” a mărturisit cu sinceritate Buzărnescu.

A analizat partida de Cupa Davis cu Franţa. Meciul e în direct la Telekom Sport

Apropiatul meci din FED Cup cu reprezentativa Franţei a pus-o deja în gardă pe Mihaela Buzărnescu: ”Jucătoarele din echipa Franţei se descurcă foarte bine pe zgură. Va fi un meci dificil şi şansele sunt egale. Noi suntem o echipă şi oricare dintre noi va aplauda, va juca. Pentru mine, faptul că sunt în semifinalele Fed Cup este un lucru foarte importnat şi indiferent dacă voi juca sau nu, voi fi alături de echipă şi voi încerca să ajut cât pot” a explicat Buzărnescu.

Franţa este un adversar puternic pentru reprezentativa de FED Cup a României, iar Mihaela este conştientă de miza şi încărcătura meciului. ”Miki” a făcut o analiză scurtă a adversarelor pe care fetele noastre le-ar putea întâlni în partida cu Franţa, meci transmis în direct de Telekom Sport: ”În tenis nu se ştie niciodată ce formă poţi avea în ziua respectivă, de aceea şi în echipa noastră pot apărea oricând modificări. Cu o zi înainte se va afla cine va juca. Nu contează clasamentul în circuitul mondial. Am trăit-o şi eu, am câştigat când eram clasată mai slab împotriva fetelor clasate pe locurile 40-50. Mi s-a întâmplat şi mie invers, aşa că trebuie să luăm în serios fiecare meci. Toate sunt periculoase, depinde cine va juca. Garcia este experimentată şi are rezultate bune şi pe hard şi pe zgură. Alize Cornet, la fel. A fost pe locul 11 mondial. Eu am jucat de curând cu ea pe hard şi este o jucătoare care munceşte foarte mult, nu renunţă şi aleargă foarte bine. Mladenovic, top 10 mondial, vine acum după o perioadă în care nu a avut cele mai bune rezultate, dar în ultima vreme a avut rezultate foarte bune, a învins-o şi pe Osaka. Parmentier este de foarte mult timp în circuit şi poate provoca mereu dificultăţi. Toate sunt foarte bine pregătite” a mai spus Mihaela Buzărnescu.

Afla mai multe despre: mihaela buzărnescucupa davis 

viewscnt
Articole similare