Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce amendă a primit Julia Rose, după gestul nebun făcut la un meci de baseball

Ce amendă a primit Julia Rose, după gestul nebun făcut la un meci de baseballgalerie foto

Diverse

Comentarii

În timpul unui meci de baseball, între Houston Astros şi Washington Nationals, Julia Rose i-a surprins pe toţi cei prezenţi pe stadion. Superbul model şi alte două fete şi-au ridicat tricourile şi şi-au arătat sânii în faţa camerelor de filmat.

Julia Rose a dezvăluit că a primit o amendă usturătoare de 80 de mii de dolari pentru gestul său, însă a recunoscut că nu se va opri aici şi că va continua să facă asemenea gesturi.

"Normal că am făcut contact vizual cu jucătorul. Baseball-ul este sportul cu cele mai mari acoperiri, ştii unde sunt camerele în majoritatea timpului. Personal, eu sunt mare fan fotbal, însă la fotbal e aproape imposibil să ajungi în atenţia camerei. Ştiam despre camere, ştiam unde sunt, aşa că am făcut-o.

Scrisoarea de interdicţie este reală şi, da, aş mai face-o o dată. Mai important, abonaţi-vă la revista mea Shagmag. Banii facuti din asta vor merge la femeile cu cancer la san. Le vom plati facturile medicale. Ne vom intalni cu ele si vom face tot ce tine de noi pentru a le ajuta, cu platforma pe care o avem", a spus Julia Rose.

CLICK AICI PENTRU O GALERIE FOTO INCENDIARĂ

 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: baseball 

viewscnt
Articole similare