Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce ar vrea Toni Petrea să primească FCSB-ul din partea lui Moş Crăciun: ”Vedem dacă ajunge scrisoarea”

Ce ar vrea Toni Petrea să primească FCSB-ul din partea lui Moş Crăciun: ”Vedem dacă ajunge scrisoarea”

FCSB

Comentarii

TOni petrea a susţinut o conferinţă de presă înaintea duelului cu Sepsi, ultimul din acest an pentru ambele echipe.

Liga 1 se află la ultima etapă din acest an, urmând o pauză de aproximativ o lună după a 21-a rundă a campionatului nostru.

În ultima partidă din 2021, FCSB o va înfrunta pe Sepsi, la Sfântu Gheorghe, unde formaţia roş-albastră nu a reuşit să se impună niciodată.

În ciuda acestui fapt, după seria bună de victorii reuşită, FCSB vine ca favorită pe noua arenă a lui Sepsi şi speră să micşoreze diferenţa de CFR, sau măcar să o menţină.

Toni Petrea a vorbit despre jocul care îi aşteaptă pe elevii săi şi a recunoscut că meciul nu va fi unul atât de facil pe cât ar putea părea.

Cu Keşeru, Budescu şi Tănase pe picior de plecare de la FCSB, Toni Petrea a fost întrebat dacă i-a cerut transferuri lui Moş Crăciun, dând apoi de înţeles că şi-ar dori întăriri.

Ce ar vrea Toni Petrea să primească FCSB-ul din partea lui Moş Crăciun

O partidă în deplasare, cu un adversar bun, o echipă bună, un antrenor bun, care nu a mai pierdut de câteva etape. Asta înseamnă că au un joc destul de bun şi trebuie să fim atenţi.

Mergem acolo încrezători, vrem să continuăm seria bună a rezultatelor noastre şi să ne întoarcem cu o victorie. Ştiu că nu va fi uşor, va fi un meci disputat.

Noi plecăm cu gândul la victorie de fiecare dată, înainte de oricare meci, mai ales în situaţia în care suntem noi acum, că trebuie să venim din urmă.

Pentru noi nu e prea plăcut să câştigăm, să câştigăm în continuare şi să fim tot pe locul doi, la aceeaşi distanţă de puncte.

Sperăm să se încurce ei, dar, mă repet, vreau să ţinem noi linia... ştacheta cât mai ridicată şi să continuăm seria de victorii.

(n.r nu i-aţi cerut nimic lui Moş Crăciun de transferuri?) Vedem, avem ceva acolo, vedem dacă ajunge scrisoarea”, a declarat Toni Petrea.

Afla mai multe despre: toni petrea 

viewscnt
Articole similare