Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce are Darius Olaru şi ceilalţi nu. De ce căpitanul FCSB-ului ar confirma şi în străinătate: ”Orice antrenor îţi cere lucrul acesta” | EXCLUSIV

Ce are Darius Olaru şi ceilalţi nu. De ce căpitanul FCSB-ului ar confirma şi în străinătate: ”Orice antrenor îţi cere lucrul acesta” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Darius Olaru (25 de ani) este unul dintre jucătorii de bază ai celor de la FCSB, echipa de pe primul loc al campionatului României. O mare contribuţie pentru poziţia în care se află bucureştenii se datorează şi aportului ofensiv al mijlocaşului venit de la Gaz Metan.

Darius Olaru se află la cel mai prolific sezon al carierei. Mijlocaşul de 25 de ani a marcat 14 goluri în actuala stagiune şi este golgheterul detaşat al campionatului. Următorii clasaţi au doar câte 10 reuşite.

Este o creştere incredibilă din acest punct de vedere în condiţiile în care, în sezonul trecut, căpitanul FCSB-ului a marcat un singur gol în tot campionatul.

Olaru, lăudat şi de fostul său antrenor de la Gaz Metan: ”La FCSB a ajuns la un nivel foarte bun”

Dar acum situaţia se prezintă cu totul diferit, iar fostul său antrenor de la Gaz Metan Mediaş, Mihai Teja, a vorbit despre saltul foarte mare în joc făcut de Darius Olaru, a cărui contract cu FCSB a fost ”betonat” recent de Gigi Becali.

”Ajunge foarte des în faţa porţii. Dacă ajungi în faţa porţii, dacă găseşti spaţiul liber atunci când echipa ta are faze de joc, e normal. Îl cunosc foarte bine pe Darius. Are nişte calităţi foarte bune. Loveşte mingea foarte bine cu ambele picioare, e un copil bun, cu caracter foarte bun, munceşte foarte mult la antrenamente.

De când a venit la FCSB, a avut o creştere importantă. A avut evoluţii bune şi la Gaz Metan. Era jucător sub 21 şi nici nu se simţea lipsa. Jucai cu Darius Olaru, dar era unul dintre cei mai buni din echipă. Aducea un aport foarte bun. La FCSB a ajuns la un nivel foarte bun.

Îi doresc să plece la o echipă şi mai bună. Cu siguranţă va avea această ocazie. Ca să marchezi goluri, trebuie să ajungi în faţa porţii, la finalizare, dar el a marcat goluri şi de la 20-30 de metri cu nişte şuturi de la distanţă. Trage foarte mult pe poartă. Simte foarte bine poarta, simte foarte bine momentul când trebuie să tragă, să dribleze. E un jucător inteligent.

Aleargă foarte mult, are o capacitate de efort bună. Vine şi înapoi, face şi faza defensivă. Orice antrenor îţi cere lucrul acesta. În ziua de astăzi, acesta este fotbalul: foarte multă muncă, determinare, ambiţie, iar calitatea pe care o ai va face diferenţa.

Olaru a acumulat şi foarte multă încredere. Cu cât joci la o echipă mare, ai jucători pe lângă tine care pot să te ajute mai mult şi poţi să-ţi dezvolţi şi tu abilităţile individuale. Are libertatea să ajungă des la finalizare şi colegi pe lângă el care îl pun în evidenţă. Mă bucur foarte mult pentru el”, a declarat Teja, pentru Orange Sport.

În momentul de faţă, Darius Olaru valorează 6,5 milioane de euro. El a venit la FCSB în ianuarie 2020, fiind cumpărat cu 600.000 de euro de la Gaz Metan Mediaş.

Afla mai multe despre: fcsbdarius olarusuperligamihai teja 

viewscnt
Articole similare