Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce atacant a pierdut Gigi Becali! Putea să-l cumpere, dar a refuzat. Între timp cota sa a explodat şi e pe lista unor cluburi mari din Franţa şi Spania

Ce atacant a pierdut Gigi Becali! Putea să-l cumpere, dar a refuzat. Între timp cota sa a explodat şi e pe lista unor cluburi mari din Franţa şi Spania

FCSB

Comentarii

George Ţucudean, 24 de ani, a evoluat sub formă de împrumut la Steaua din ianuarie 2015 până în septembrie, când FCSB a renunţat la serviciile lui.

Ţucudean fusese împrumutat la FCSB în 2015 de Charlton Athletic, cu opţiune definitivă de cumpărare. În cele din urmă, gruparea roş-albastră nu a mai profitat de respectiva opţiune, iar Ţucudean a plecat la ASA Târgu Mureş şi mai apoi la Pandurii.

”Eu i-am dat lui Ţucudean 90.000 de euro ca să plece de la Steaua. I-am dat cadou numai ca să plece. A luat două titluri, dar bravo lui. La noi nu putea să joace” mărturisea Becali la acea vreme.

Din 2017, actualul vârf al echipei naţionalei a explodat. A semnat cu Viitorul Constanţa, iar ”mâna” lui Gică Hagi l-a transformat complet. A marcat de 15 ori pentru Viitorul şi a câştigat titlul de campion al României. A plecat apoi la CFR Cluj, grupare alături de care a câştigat din nou titlul de campion al României. Pentru gruparea din Gruia a punctat de 24 de ori în 46 de partide.

În total, de când a părăsit-o pe FCSB, Ţucudean a înscris 46 de goluri şi a devenit titularul echipei naţionale de fotbal a României. Cota sa de piaţă a crescut la 3.5 milioane de euro, după ce în 2016, când a părăsit echipa lui Gigi Becali era evaluat la doar 600 de mii de euro pe site-ul de specialitate transfermarkt.com.

"Am luat trei trofee, de ce sa raman cu un gust amar? Invatam din toate lucuruile care se intampla", a spus George Tucudean. 

George Ţucudean este dorit acum de cluburi importante din Franţa. S-a vorbit despre interesul lui Zenit Sankt Petersburg pentru el, iar mai nou au apărut zvonuri care îl asociază cu un posibil transfer în Spania.

Afla mai multe despre: gigi becaliţucudean 

viewscnt
Articole similare