Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce atacant a transferat Gigi Becali la FCSB. Fostul său antrenor i-a transmis lui Iordănescu junior cum îl poate transforma: "Are calităţi excepţionale"

Ce atacant a transferat Gigi Becali la FCSB. Fostul său antrenor i-a transmis lui Iordănescu junior cum îl poate transforma: "Are calităţi excepţionale"

FCSB

Comentarii

Viorel Moldovan a vorbit despre fotbalistul pe care l-a antrenat, Andrei Dumiter (22 de ani), care a ajuns la FCSB în această vară.

Viorel Moldovan, ajutor pentru Edi Iordănescu

Fostul antrenor al Chindiei a rămas impresionat de Andrei Dumiter, după ce l-a antrenat. În acest sezon, atacantul venit de la Sepsi a jucat în doar trei meciuri pentru FCSB, iar Moldovan i-a transmis lui Edi Iordănescu ce tip de vârf e Dumiter. 

"Are calităţi excepţionale, îl ştiu din Liga 2, de la Ripensia. Când am promovat cu Chindia, l-am dorit. L-au cumpărat cei de la Sepsi, am reuşit să-l împrumut după, când Sepsi a avut antrenorul maghiar. A jucat bine la mine, apoi Leo Grozavu l-a adus înapoi la Sepsi. 

La el nu am înţeles, în primă fază, ce s-a întâmplat. A refuzat, a spus că rămâne la Sepsi, acolo nu ştiu cât intra în calculele antrenorului. A fost cedat, dar a pierdut timp. Vine şi după o accidentare complicată, n-a jucat de mult. E nevoie de răbdare, dar înscrie goluri. Dacă i se va aduce mingea la 16 metri, va marca multe goluri pentru FCSB. E un alt joc la FCSB, mai combinativ, mai dinamic. E jucător de spaţiu, care atacă bine profunzimea, de bătaie, dar poate fi o variantă ca punct fix în coasta apărării adverse. Punct de sprijin şi să fie la finalizare", a declarat fostul atacant al naţionalei pentru Telekom Sport. 

Andrei Dumiter este un atacant născut la 10 aprilie 1999, în Timişoara. Acesta a evoluat, la nivel de copii şi juniori, pentru Nova Mama Mia Becicherecu Mic, LPS Banatul şi Ripensia Timişoara, la ultima evoluând în 61 de partide de Liga 2, în care a marcat 21 de goluri. A urmat transferul la Sepsi OSK din vara lui 2019, club care l-a împrumutat, pentru o jumătate de sezon, la Chindia Târgovişte. În ianuarie 2020 a revenit în lotul covăsnenilor, pentru care a adunat 16 partide şi două goluri.

 

 

Afla mai multe despre: fcsbandei dumitergigi becaliviorel moldovan 

viewscnt
Articole similare