Experiențe împreună.
You are here:

Ce discută jucătorii FCSB-ului pe la spatele lui Gigi Becali: ”Am crezut că ei glumesc”. Dezvăluiri uluitoare din culise

Ce discută jucătorii FCSB-ului pe la spatele lui Gigi Becali: ”Am crezut că ei glumesc”. Dezvăluiri uluitoare din culisegalerie foto

Liga 1

Comentarii

Un jucător care a plecat în această vară de la FCSB a dezvăluit ce discută jucătorii în culise, în momentul în care Gigi Becali face un transfer.

Ante Vukusic a rupt tăcerea după ce s-a despărţit în această vară de FCSB şi dezvăluie detalii uluitoare din culisele echipei. Printre altele, atacantul croat susţine că jucătorii FCSB-ului l-au avertizat încă de la primul antrenament că va fi scos din echipă dacă nu înscrie încă de la primul meci.

Iniţial, Ante Vukusic susţine că a crezut că este o glumă făcută de jucătorii FCSB-ului, dar timpul i-a demonstrat că aceştia aveau dreptate. Dezvăluirile făcute de Vukusic scot la suprafaţă tensiunile din culisele FCSB-ului, provocate de atitudinea lui Gigi Becali faţă de jucători.

Ce discută jucătorii în culisele FCSB-ului: ”Mi-au spus: 'dacă nu înscrii în primul meci, ai terminat-o'”

Ante Vukusic a fost transferat în iarnă de FCSB, de la NK Olimpija, unde a ajuns rezervă după ce a intrat în conflict cu antrenorul. Atacantul în vârstă de 30 de ani avea însă o carte de vizită bună, după ce în urmă cu două sezoane a fost golgheterul campionatului Sloveniei.

De altfel, acele performanţe l-au adus în atenţia celor de la FCSB, care în iarnă au avut ocazia să-l transfere gratis. Vukusic spune însă că regretă că a acceptat acest transfer şi dezvăluie detalii uluitoare despre ceea ce se întâmplă în culisele echipei.

Atacantul croat susţine că jucătorii discută în culise despre deciziile patronului şi îi avertizează pe cei care vin la FCSB că vor avea viaţă grea cu Gigi Becali, dacă nu vor impresiona încă de la primul meci:

”Nu eram 100% pregătit fizic, dar directorul Stelei (n.r. FCSB-ului, probabil referire la Mihai Stoica) a spus că mă va aştepta. Am semnat un contract, iar a doua zi, la antrenament, toţi coechipierii m-au întrebat dacă ştiu unde am venit. Mi-au spus: 'dacă nu înscrii în primul meci, ai terminat-o'. Am crezut că ei glumesc, dar s-a dovedit că au dreptate.

Am jucat primul meci după o săptămână. Derby cu Dinamo. Am făcut lucruri bune într-un timp scurt şi, după meci, reporterul m-a întrebat dacă mă aştept ca Becali să mă scoată din echipă, deoarece nu am marcat.

Mi s-a părut ciudat atunci, dar s-a dovedit că jurnalistul avea dreptate. După aceea am mai intrat de două ori, dar n-am mai jucat în niciun meci titular”, a dezvăluit Ante Vukusic, într-un interviu pentru dalmatinskiportal.hr.

Dezvăluiri uluitoare din culisele FCSB-ului. Momentul în care Gigi Becali a făcut 5 schimbări

Ante Vukusic a oferit detalii din culise şi din momentul în care Gigi Becali i-a dictat lui Toni Petrea să facă 5 schimbări la pauză. S-a întâmplat la Supercupa României, trofeul pe care FCSB l-a pierdut în faţa lui CFR Cluj, după loviturile de departajare.

Vukusic spune că Gigi Becali a sunat pe cineva de pe banca tehnică şi i-a transmis că trebuie să schimbe 5 schimbări la pauză, o scenă care l-a lăsat mască:

”Nu-mi venea să cred că omul de la telefon decide cine va intra în meci. Am jucat împotriva Clujului în Supercupă, iar la pauză a decis să scoată 5 jucători şi să introducă 5 tineri. O face la telefon, are un om pe bancă.

Se întâmplă adesea să decidă să introducă un jucător la pauză şi să-l scoată în minutul 65 [...] Clujenii au câştigat titlul, au avut antrenorul potrivit. La Steaua (n.r. FCSB) nu se ştie cine bea şi cine plăteşte. La urma urmei, a spus (n.r. Gigi Becali) că îl interesează doar banii şi profitul”, a mai spus Ante Vukusic.

viewscnt
Articole similare
Poze demențiale cu Simona Halep în croazieră în luna de miere