Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce face Bălgrădean după ce Becali a anunţat că taie în carne vie din cauza coronavirusului. Decizie de ultimă oră a patronului FCSB

Ce face Bălgrădean după ce Becali a anunţat că taie în carne vie din cauza coronavirusului. Decizie de ultimă oră a patronului FCSB

Superliga

Comentarii

Gigi Becali încearcă să se răzbune pe Cristi Bălgrădean, după ce portarul în vârstă de 32 de ani a semnat cu CFR Cluj fără să-l anunţe pe patronul FCSB. Profitând de criza provocată de coronavirus, Becali a anunţat că-l trece în şomaj tehnic.

Cristi Bălgrădean a semnat cu CFR Cluj imediat după meciul cu Chindia Târgovişte, meci care s-a jucat pe 22 februarie, însă a păstrat totul secret. Mai mult, portarul în vârstă de 32 de ani a fost titular cu FC Botoşani. Gigi Becali s-a înfuriat când a aflat că Bălgrădean urmează să se transfere la CFR Cluj şi l-a acuzat că a greşit intenţionat în acel 2-2 cu FC Botoşani.

Ce face Cristi Bălgrădean în plină pandemie de coronavirus. Becali l-a trecut în şomaj tehnic

Patronul FCSB a încercat să scape de Cristi Bălgrădean imediat după ce a aflat că a semnat cu CFR Cluj. Însă portarul în vârstă de 32 de ani mai are contract până în vară, astfel că n-a avut cum să-l pedepsească. În schimb, l-a anunţat că nu mai face parte din lot şi că nu va mai fi primti în baza de antrenament. Cu toate acestea, Bălgrădean a continuat să se pregătească în baza de antrenament a FCSB-ului.
 
Criza provocată de pandemia de coronavirus, care a dus la decretarea stării de urgenţă în România, i-a oferit însă lui Gigi Becali ocazia perfectă să se răzbune pe Cristi Bălgrădean. Patronul FCSB a anunţat că l-a trecut în şomaj tehnic până în vară, alături de alţi jucători care se află în ultimele luni de contract: Adi Popa, Momcilovic şi Alexandru Stan.

Becali: ”Cristi Bălgrădean, trecut în şomaj tehnic”. Câţi bani ar câştiga

Cristi Bălgrădean avea la FCSB un salariu lunar de 10.000 de euro, însă, odată cu trecerea în şomaj tehnic, veniturile i se vor micşora. Statul acoperă o indemnizaţie de maximum 75% din salariul mediu brut, care în acest moment este de 5.429 lei. Pe lângă aceşti bani, FCSB este obligată să-i plătească încă 75% din valoarea contractului.

Afla mai multe despre: cristi balgradean 

viewscnt
Articole similare