Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

„Ce făceai anul trecut pe vremea aceasta?”. Răspuns savuros al unui fotbalist de la FC Voluntari | VIDEO

„Ce făceai anul trecut pe vremea aceasta?”. Răspuns savuros al unui fotbalist de la FC Voluntari | VIDEO

FC Voluntari

Comentarii

21 iunie va rămâne o zi de poveste pentru fotbalul românesc. În 2019 a fost ziua în care naţionala de tineret a României a câştigat meciul cu Anglia de la Euro şi a obţinut calificarea în semifinale. Fotbaliştii pregătiţi la acea vreme de Mirel Rădoi s-au impus cu scorul de 4-2, iar Alexandru Paşcanu şi-a amintit cu plăcere de acel moment.

Lui Alexandru Paşcanu îi prieşte să joace pe 21 iunie. După ce anul trecut a învins Anglia la tineret, acum a reuşit o victorie importantă în Liga 1, cu Voluntari, scor 1-0, în faţa lui Poli Iaşi.

„(Ce făceai anul trecut pe vremea aceasta?)
Păi, cât e ceasul? Mai aveam un pic şi băteam Anglia şi ne calificam în semifinale la Euro. Era o zi foarte frumoasă şi sper să avem cât mai multe veri din acestea. Sperăm la vară la un nou Euro şi la Olimpiadă să facem o figură frumoasă”
, a declarat Alexandru Paşcanu la finalul meciului cu Poli Iaşi.

Legitimat la Leicester între 2015 şi 2019, Paşcanu şi-a revăzut mulţi colegi la acel meci de poveste. Întâlnirea a fost de bun augur pentru micii tricolori. 

„Cred că înainte de meci ne-au motivat foarte mult nişte vorbe ale unor foşti colegi de la Leicester. Le-am spus şi băieţilor şi cred că ne-a ajutat în acel moment şi bucuria de după meci, fluierul final când am bătut şi petrecerea de la hotel unde ne-am bucurat că am făcut o treabă bună. Dar trebuie să ne amintim de acele vremuri să le reproducem din nou la anul şi să ajungem la un nou Euro”, a adăugat fundaşul lui FC Voluntari.

Afla mai multe despre: pascanuvoluntariromania 

viewscnt
Articole similare