Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce formaţie din Liga 1 vrea să transfere de la Dundee United. Scoţienii trag cu dinţii să-şi păstreze jucătorul

Ce formaţie din Liga 1 vrea să transfere de la Dundee United. Scoţienii trag cu dinţii să-şi păstreze jucătorul

Superliga

Comentarii

Rachid Bouhenna, fundaşul francez al lui Dundee United ar putea juca în stagiunea viitoare în Liga 1 la Sepsi Sf. Gheorghe.

Csaba Laszlo, noul antrenor de la Sepsi vrea să-l aducă de la Dundee United pe Rachid Bouhenna. Fundaşul francez în vârstă de 28 de ani mai are un an de contract cu gruparea scoţiană, iar noul tehnician al covăsnenilor cunoaşte foarte bine atât fotbalul din această ţară cât şi jucătorul.

Dundee nu vrea însă să se despartă de Bouhenna: ”Nu am niciun dubiu că Csaba vrea să-l transfere, Rachid este un fotbalist foarte bun” a declarat tehnicianul Robbie Neilson de la Dundee United. ”Noi am decis să-l scoatem din defensivă şi să-l mutăm în linia de mijloc datorită abilităţilor sale, dar sunt mulţumit de el şi nu vreau ca el să plece de la Dundee” a mai adăugat tehnicianul scoţienilor.

Sepsi ar dori să-l transfere pe Bouhenna în această vară.

Miercuri l-au adus pe Diakhite

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe a anunţat, miercuri, că l-a achiziţionat pe fundaşul senegalez Oumar Diakhite, în vârstă de 25 de ani.

Diakhité ultima oară a jucat la Estoril (Portugalia), dar a mai evoluat în carieră, printre altele, şi la Kazma Sporting Club şi Olhanense.

Jucătorul de origine senegaleză, în vârstă de 25 de ani, a semnat un contract valabil pe doi ani cu Sepsi. În sezonul trecut, fundaşul central a evoluat în 22 de meciuri în liga a doua portugheză.

Afla mai multe despre: rachid bouhennasepsi sf gheorghe 

viewscnt
Articole similare