Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce i-a spus Steliano Filip lui Flavius Stoican. Antrenorul lui Dinamo, dezarmat: ”Eu nu mai continui să îmi consum energia”

Ce i-a spus Steliano Filip lui Flavius Stoican. Antrenorul lui Dinamo, dezarmat: ”Eu nu mai continui să îmi consum energia”

Dinamo București

Comentarii

Flavius Stoican a dezvăluit ce a discutat cu Steliano Filip, jucător care încă se află sub contract cu Dinamo, dar care nu mai face parte din lot.

Steliano Filip a revenit în urmă cu aproape un an la Dinamo, însă acest transfer s-a transformat într-un vis urât pentru el.

Flavius Stoican a dezvăluit că purtat o discuţie cu el, în tentativa de a-l face să revină la echipă, însă jucătorul în vârstă de 27 de ani n-a fost de acord.

Ce i-a spus Steliano Filip lui Flavius Stoican: ”Clubul nu-l va lăsa cu uşurinţă să plece”

În ultimele luni, Steliano Filip a intrat în conflict cu suporterii, pe fondul evoluţiilor slabe şi rezultatelor dezastruoase ale lui Dinamo.

Jucătorul în vârstă de 27 de ani este în continuare sub contract cu Dinamo, dar nu mai face parte din lotul pentru Liga 1.

Flavius Stoica susţine că a încercat să-l readucă echipă, dar Steliano Filip i-a spus că vrea să plece, deoarece nu se mai simte în stare să joace pentru Dinamo:

”Şi-a exprimat clar punctul de vedere, că nu mai joacă, iar eu nu mai continui să îmi consum energia pe un jucător în care eu credeam şi cred ca şi potential. Dar atâta timp cât nu mai doreşte...

Am incercat, am făcut tot ce mi-a stat în putinţă ca el să pună umarul la salvarea echipei. S-au adunat multe supărări, frustrări, nu ştiu de unde şi cum le gestionează el.

Şi atunci a hotărât foarte clar că nu mai continuă la Dinamo, chiar dacă clubul nu îl va lăsa cu uşurinţă să plece”, a declarat Flavius Stoican.

Afla mai multe despre: steliano filip 

viewscnt
Articole similare