Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce i-a transmis Didier Deschamps lui Giroud. Ce trebuie să facă atacantul francez pentru a mai juca la naţională

Ce i-a transmis Didier Deschamps lui Giroud. Ce trebuie să facă atacantul francez pentru a mai juca la naţională
Comentarii

Olivier Giroud (34 de ani) trebuie să plece de la Chelsea. Acest lucru îi transmite Didier Deschamps atacantului francez, pe care îl apreciaza foarte mult.

Ce sfat i-a dat Deschamps lui Giroud

În cazul în care Olivier ar vrea să mai joace pentru Franţa, acesta trebuie neapărat să-şi schimbe echipa.

"El ştie asta, nu mai poate continua să treacă prin ce trece acum. Pentru luna martie, trebuie să găsim soluţii, el va trebui să găsească o soluţie care este diferită de situaţia în care se află acum.", a declarat Didier Dechamps.

Selecţionerul în vârstă de 52 de ani, insistă ca Giroud să plece de la Chelsea pentru a avea mai multe meciuri, motivul fiind ca Olivier să mai poată ajuta naţionala Franţei. Deschamps se bazează foarte mult pe Giroud şi este considerat om de bază în primul 11 al Franţei, dovada o face faptul că a fost convocat la ultimele meciuri şi chiar a jucat în partida cu Portugalia, cu toate că la Chelsea a bifat doar 2 meciuri din cele 8 etape de Premier League.

Giroud a marcat 42 de goluri în cele 104 selecţii, pentru naţionala Franţei şi este al doilea cel mai bun marcator, după Thierry Henry, care are 48 de goluri in 107 selecţii pentru “cocoşul galic”.

Afla mai multe despre: giroudfranta 

viewscnt
Articole similare