Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce îl deranjează pe Edi Iordănescu în jocul FCSB-ului! ”Prefer un 1-0 decât un 3-2!” Declaraţiile antrenorului despre situaţia lui Haruţ

Ce îl deranjează pe Edi Iordănescu în jocul FCSB-ului! ”Prefer un 1-0 decât un 3-2!” Declaraţiile antrenorului despre situaţia lui Haruţ

FCSB

Comentarii

FCSB şi-a revenit de când Edi Iordănescu a preluat clubul, iar echipa a înregistrat 4 victorii consecutive.

Iordănescu a vorbit în cadrul conferinţei de presă premergătoare meciului cu Chindia Târgovişte şi a dezvăluit că defensiva l-a nemulţumit în anumite momente. De asemenea, el a scos în evidenţă că uneori jucătorii lui au dat dovadă de lipsă de concentrare. 

 ”Prefer un 1-0 decât un 3-2!” 

”Eu pun mult preţ pe echilibru în joc. Prefer un 1-0 decât un 3-2. Am fost un pic supărat pentru că am primit cu mare uşurinţă goluri în ultimele jocuri, deşi în două jocuri am închis poarta cu Craiova şi Dinamo. Totuşi, la jocul cu Clinceni a fost multă neşansă la primul gol şi o lipsă de responsabilitate, de concentrare la golul al doilea. În rest, să fim sinceri, adversarul n-a avut multe ocazii.

Pun preţ pe defensivă, dar defensiva începe de la cel mai avansat atacant până la portar. Eu cred că am avut multe momente bune de exactitate în faza defensivă, dar cu anumite scurtcircuite de lipsă de concentrare. Asta a făcut să suferim, lucru la care lucrăm şi încerc să-l excludem în viitor.

Vinicius a fost pe bancă la CFR pentru că jucam la 3 zile şi a fost un proces de rotire a jucătorilor, aşa că am ales un alt cuplu. Dacă vă uitaţi pe jocurile acestea trei din ultima săptămână, din cei trei fundaşi centrali am rotit la fel şi am ales câte doi diferiţi la fiecare meci. Tot în ideea de a-i proteja şi de a avea prospeţime”, a declarat Edi Iordănescu.

Denis Haruţ a fost unul dintre jucătorii pe care Becali i-a dorit cu insistenţă la FCSB, dar în mandatul lui Iordănescu a jucat foarte puţin. Antrenorul roş-albaştrilor a dezvăluit că are încredere în fostul jucător de la Botoşani şi că îl va putea utiliza atât în centrul apărării, cât şi ca fundaş dreapta. Mai mult decât atât, Iordănescu susţine că apărătorul ar putea fi inclus în echipa de start pentru următoarele meciuri. 

”Denis Haruţ e şi el o soluţie în orice moment pentru poziţia e fundaş central!”

”Denis Haruţ e şi el o soluţie în orice moment pentru poziţia e fundaş central. E un jucător în care eu cred şi încet-încet îşi va aduce aportul pentru echipă şi rezultatele echipei. Nu cred că poziţia de fundaş central este o urgenţă acum. Avem soluţii”, a spus Edi Iordănescu.

Afla mai multe despre: liga 1-fcsb-iordănescu 

viewscnt
Articole similare