Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce jucători de la Dinamo şi FCSB a vrut Cosmin Contra să cheme la naţională: ”Până în ultima clipă m-am gândit la el”

Ce jucători de la Dinamo şi FCSB a vrut Cosmin Contra să cheme la naţională: ”Până în ultima clipă m-am gândit la el”
Comentarii

România joacă împotriva Spaniei şi Maltei, iar din lot nu face parte nici măcat un jucător de la FCSB sau Dinamo.

Selecţionerul a recunoscut totuşi că a fost la un pas să convoace un fotbalist de la Dinamo pentru cele două meciuri ale echipei naţionale. Este vorba despre Dan Nistor, mijlocaşul ”câinilor”:

”Am fost până în ultimul moment să-l chem pe Dan Nistor, pentru că de la accidentare a făcut un meci bun, cel de la Ploieşti, când a intrat, a avut 30 de minute de joc, dar a intrat foarte bine, dar a făcut un meci bun când au câştigat 3-0 acasă, dar m-am gândit că vine după o lungă inactivitate. Planul tactic pe care l-am făcut pentru meciurile cu Spania şi cu Malta probabil calităţile lui nu se adaptează la acest sistem sau la aceste sisteme” a spus selecţionerul. El a explicat şi de ce nu a adus la naţională jucători de la cele două formaţii: ”Au trecut prin momente nu foarte bune, din punct de vedere al jocului şi al rezultatelor, jucătorii nu au dat randamente foarte bune şi din acest punct de vedere n-au făcut pasul spre echipa naţională, dar dacă...peste o lună avem alte două meciuri şi dacă îşi vor reveni din punct de vedere fizic, tehnic, tactic, al rezultatelor, probabil vor face din nou pasul la echipa naţională” a mai spus Contra.

Coman lăsat la naţionala mică: ”L-am lăsat să ajute echipa naţională de tineret”

Florinel Coman a fost la un pas să ajungă la naţională pentru duelurile cu Spania şi Malta: ”Niciodată nu o să pot să mulţumesc pe toată lumea, dar eu cred că aşa cum a arătat jocul Stelei în ultimele meciuri, cred că niciun jucător...poate un Florinel Coman, care ar fi putut face pasul la echipa mare, dar vorbind cu Mirel Rădoi şi probabil necontând pe el din primul minut la cele două meciuri sau cel puţin la primul meci, am hotărât împreună cu Mirel că e mai bine să meargă să ajute echipa naţională de tineret” a mai spus selecţionerul României.

În după-amiaza zilei de duminică, selecţionerul Cosmin Contra a condus primul antrenament înaintea partidei cu Spania de joi. Noul membru al staff-ului tehnic, Bogdan Lobonţi şi cei trei fotbalişti convocaţi în premieră la naţionala mare, Rus, Păun şi Bordeianu, au fost în centrul atenţiei. Revenit în staff-ul tehnic condus de Cosmin Contra, Bogdan Lobonţ s-a retras de un an de zile din activitate, dar nu poate sta departe minge. Fostul portar s-a băgat la joc cu restul tricolorilor.  Acelaşi lucru l-a făcut şi selecţionerul, care "a revenit" la antrenamente după o pauză de nouă luni. Detalii AICI

Afla mai multe despre: dani nistorcontra 

viewscnt
Articole similare