Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce l-a deranjat pe Ciprian Marica, în aşteptarea deciziei privind amânarea meciului Farul - FCSB: "Lucrurile astea nu au cum să fie normale" | EXCLUSIV

Ce l-a deranjat pe Ciprian Marica, în aşteptarea deciziei privind amânarea meciului Farul - FCSB: "Lucrurile astea nu au cum să fie normale" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Acţionarul minoritar al Farului Constanţa, Ciprian Marica, a vorbit despre meciul echipei sale, pe care ar fi trebuit să-l dispute duminică, împotriva FCSB.

Ciprian Marica, despre Farul - FCSB: "Lucrurile astea nu au cum să fie normale"

Joi, Farul Constanţa a pus presiune pe LPF, după ce FCSB a făcut cererea pentru amânarea partidei. "Marinarii" îşi doreau să li se comunice dacă meciul va avea loc pe stadionul din Ovidiu. Vineri, înainte de anunţarea deciziei de amânare a partidei, Ciprian Marica se declara revoltat de felul în care a fost gestionată situaţia. 

"Bună întrebare. Nu ştim dacă vom juca, este destul de încurcat şi, aşa cum vă spuneam, la noi lucrurile nu au o ordine, reguli, termene, cu toate că ele există. Că nu sunt respectate, sunt termene puse, să spunem aşa, fără o noimă. 

Lucrurile astea nu au cum să fie normale. Ar trebui să ştim din timp care sunt deciziile şi ce se întâmplă. Înţelegem că e o situaţie de urgenţă", a declarat conducătorul de la Farul Constanţa. 

Oficial, meciul dintre Farul şi FCSB a fost amânat, din cauza situaţiei din lotul oaspeţilor. Edward Iordănescu, depistat cu Covid-19, alături de staff-ul său, nu ar fi putut trimite 13 jucători pe foaia de joc pentru meciul de duminică, din Liga 1. 

Sursele Telekom Sport susţin că partida se va disputa pe 4 noiembrie. Dacă nici la reprogramarea partidei nu se va putea juca, atunci FCSB va pierde la "masa verde". 

 

 

Afla mai multe despre: farul constantaciprian maricafcsb 

viewscnt
Articole similare