Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce l-a deranjat pe Laszlo Balint, după prima înfrângere pe banca Petrolului: ”Asta este supărător”

Ce l-a deranjat pe Laszlo Balint, după prima înfrângere pe banca Petrolului: ”Asta este supărător”

Superliga

Comentarii

Laszlo Balint a suferit primul eşec pe banca Petrolului, 0-2 pe terenul lui Hermannstadt, iar ”lupii” au ratat şansa de a se desprinde decisiv în lupta pentru evitarea retrogradării.

FC Hermannstadt a învins-o, pe teren propriu, pe Petrolul Ploieşti, cu scorul de 2-0, în etapa a şasea din play-out-ul Superligii României.

În repriză secundă, ploieştenii nu au mai avut pretenţii ofensive şi, în minutul 75, Ianis Stoica a stabilit scorul final al înfruntării: 2-0 pentru Hermannstadt.

Ce a declarat Laszlo Balint după Hermannstadt - Petrolul 2-0

"Ne doream mai mult, cel puţin din punct de vedere al rezultatului. Pe joc ne-a lipsit eficienţa, am făcut greşeli pe care le puteam evita foarte uşor. 

Nu am reuşit să fim foarte concreţi în atac, prea puţine ocazii. E supărător că am luat gol din fază fixă, spre finalul primei reprize.

Chestii care pot fi evitate uşor. Timpul e scurt, nu prea avem timp să băgăm capul în pământ. Suntem într-o situaţie în care fiecare punct contează, avem nevoie de mult mai multă luciditate",a spus Laszlo Balint, după Hermannstadt - Petrolul 2-0.

Afla mai multe despre: superligapetrolullaszlo balinthermannstadt 

viewscnt
Articole similare