Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce l-a enervat pe Edward Iordănescu înainte de partida de la Craiova: ”Sper să depăşim acest obstacol” Care este situaţia lui Budescu

Ce l-a enervat pe Edward Iordănescu înainte de partida de la Craiova: ”Sper să depăşim acest obstacol” Care este situaţia lui Budescu

FCSB

Comentarii

Edward Iordănescu s-a plâns de starea gazonului de la Craiova, înainte de meciul cu formaţia antrenată de Adrian Mutu.

Tehnicianul Edward Iordănescu, antrenorul lui FCSB, a vorbit înainte de meciul de la Craiova despre partida contra celor de la FC U 1948: ”Presiunea fanilor echipei gazdă nu are legătură pentru că avem şi noi pe a noastră. Trebuie să demonstrăm maturitate, continuitate, să arătăm că meciul cu Dinamo a fost un nou început, că ne-am scuturat de acel rezultat şi din nou suntem montaţi pentru că ne aşteaptă un meci complicat”

Despre prezenţa lui Budescu pe banca de rezerve, antrenorul FCSB-ului a explicat: ”Alegerile individuale pe care le fac nu le comentez public. Avem şanse pentru un rezultat pozitiv. Vedem dacă va juca Budescu. Avem un adversar extrem de determinat. Sigur, încercăm să luăm decizii care să ajute echipa. Încercăm să-l ajutăm, ca apoi să ne ajute şi el pe noi.”

Antrenorul FCSB-ului s-a declarat dezamăgit de starea gazonului: ”Acest teren nu face cinste stadionului. Parcă s-a rezolvat la un moment dat, se vorbea despre un teren hibrid. E foarte prost acum, nu e ok! Dar vom încerca să depăşim acest obstacol” a mai spus Edward Iordănescu.

Afla mai multe despre: edward iordănescufcsbbudescu 

viewscnt
Articole similare