Experiențe împreună.
You are here:

Ce le-a transmis Ioan Niculae conducătorilor Astrei din închisoare! "Simţim acest lucru"

Ce le-a transmis Ioan Niculae conducătorilor Astrei din închisoare! "Simţim acest lucru"

Astra Giurgiu

Comentarii

Patronul Astrei, Ioan Niculae, e cu gândul la clubul de fotbal din Liga 1, după ce a fost închis. Conducătorii fostei campioane au oferit ultimele detalii din cadrul clubului.

Ioan Niculae, alături de Astra şi din închisoare

Ioan Niculae şi-a lăsat fiica să se ocupe de Astra, iar conducătorii Bogdan Mara şi Dani Coman au vorbit despre situaţia clubului.  

"Cât mai există matematic o şansă pentru play-off, vom lupta meci de meci. Ioan Niculae mereu ne transmite că vrea să jucăm bine, să obţinem victorii. E, într-adevăr, de acolo, de departe, e alături de echipă, asta e cel mai important. Simţim acest lucru, îi mulţumim şi îi dedicăm această victorie", a declarat directorul sportiv al Astrei, Bogdan Mara. 

Preşedintele Astrei a vorbit despre situaţia financiară şi l-a lăudat pe Bogdan Mara: "S-au plătit o parte din restanţele financiare, săptămâna aceasta vrem să le plătim şi primele pe care le merită cu prisosinţă. Avem echipă de play-off, dar nu întotdeauna valoarea jucătorilor te duce în acest play-off. 

Aceşti noi jucători pe care i-aţi văzut azi, chiar şi Raspopovic... E meritul lui Bogdan Mara. El a adus aceşti jucători, el i-a urmărit o lungă perioadă şi pot să zic că mă bucur foarte mult că a venit alături de mine, muncim împreună, o facem bine", a declarat Dani Coman.  

Ioan Niculae, condamnat la cinci ani de închisoare

Omul de afaceri Ioan Niculae, administrator al InterAgro, a fost condamnat de Curtea de Apel Bucureşti la cinci ani de închisoare în dosarul în care este acuzat, între altele, că "a corupt" oameni de afaceri, funcţionari publici şi înalţi demnitari să promoveze o Hotărâre de Guvern prin care să fie acordate facilităţi fiscale privind subvenţionarea achiziţiei de îngrăşăminte chimice, acest lucru aducând InterAgro un beneficiu de 600 de milioane de euro. Niculae a fost încarcerat. 

viewscnt
Articole similare