Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce lovitură dă Liverpool! Cormoranii îşi schimbă din nou sponsorul! Ce sumă vor încasa

Ce lovitură dă Liverpool! Cormoranii îşi schimbă din nou sponsorul! Ce sumă vor încasa

Premier League

Comentarii

Liverpool este pe punctul să-şi schimbe din nou sponsorul tehnic, pentru a treia oară în ultimul deceniu, iar trupa de pe Anfield ar urma să devină gruparea din Premier League cu cele mai mari încasări la acest capitol.

Daily Mail notează că Liverpool negociază în această perioadă cu Adidas şi Nike, unul din cei doi giganţi urmând să înlocuiască New Balance ca producător al echipamentelor purtate de finalista Champions League din 2018.

Ar fi a treia schimbare de sponsor pentru cormorani în ultimul deceniu, în condiţiile în care între 2006 şi 2012 au fost sponsorizaţi de Adidas, între 2012-2015 au purtat echipamente Warrior Sport (brand deţinut de New Balance), iar din 2015 au schimbat logo-ul de pe tricouri cu cel New Balance.

Conform presei din Anglia, Liverpool încasează în prezent 50 de milioane de euro pe sezon, înţelegerea cu New Balance fiind scadentă în 2020.



În prezent, cel mai mare contract de acest tip din Anglia e deţinut de Manchester United, care încasează peste 800 de milioane de la Adidas pentru perioada 2015-2025. Totuşi, Liverpool ar urma să depăşească această sumă în urma negocierilor cu Nike şi Adidas, indiferent de brandul care va câştiga "licitaţia".

Liverpool mai are un as în mânecă la negocieri: New Balance poate activa o clauză din contract conform căreia ar rămâne sponsorul tehnic al cormoranilor dacă egalează orice sumă primită de trupa de pe Anfield. Astfel, Nike sau Adidas vor fi nevoite să facă o ofertă greu de egalat pentru a devenit partenerii trupei antrenate de Klopp.

Afla mai multe despre: liverpool 

viewscnt
Articole similare