Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce lovitură pentru Poli Iaşi! Moldovenii şi-au luat un mijlocaş promovat de Guardiola la FC Barcelona. A avut clauză de reziliere de 20 de milioane de euro

Ce lovitură pentru Poli Iaşi! Moldovenii şi-au luat un mijlocaş promovat de Guardiola la FC Barcelona. A avut clauză de reziliere de 20 de milioane de eurogalerie foto

Fotbal intern

Comentarii

Poli Iaşi şi-a întărit lotul cu un mijlocaş israelian trecut pe la FC Barcelona şi pe la Manchester City. În vârstă de 28 de ani, Gai Assulin a semnat cu echipa pregătită de Mihai Teja un contract pe două sezoane.

Jucătorul israelian s-a antrenat, săptămâna trecută, cu ceilalţi componenţi ai lotului şi, începând de vineri, va fi inclus în programul normal al echipei.

Imediat ce va ajunge cartea verde din Kazakhstan, de la Kairat Almaty, ultimul său club, Assulin va intra în vederile antrenorului Mihai Teja.

Gai Assulin a fost în curtea unor granzi ai Europei, FC Barcelona şi Manchester City, bifând un joc oficial pentru catalani. În meciul de Cupă contra lui Cultural Leonesa, Assulin a jucat alături de Pinto, Keita, Busquets sau Toure, iar în meciurile amicale a evoluat împreună cu Lionel Messi.

La vârsta de 16 ani, Barcelona îi stabilea o clauză de reziliere de 20 de milioane de euro. Pep Guardiola a fost cel care l-a promovat la prima echipă a catalanilor. A mai evoluat sub comanda unor antrenori mari, precum Gus Poyet sau Luis Enrique.

Afla mai multe despre: poli iasi 

viewscnt
Articole similare