Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce nebunie! Becali a renunţat uşor la el, CFR dă acum un ”tun” pe piaţa transferurilor. Jucătorul care prinde transferul carierei. Dan Petrescu: ”Vedem, sperăm”

Ce nebunie! Becali a renunţat uşor la el, CFR dă acum un ”tun” pe piaţa transferurilor. Jucătorul care prinde transferul carierei. Dan Petrescu: ”Vedem, sperăm”
Comentarii

CFR Cluj ar putea da lovitura pe piaţa transferurilor cu un jucător la care Gigi Becali a renunţat prea uşor. Andrei Burcă a fost remarcat de cei de la FC Sevilla, care au întrebat de el.

Andrei Burcă ar putea prinde un transfer la o echipă importantă din străinătate, la nici un an distanţă de la momentul în care a semnat cu CFR Cluj. În dubla cu FC Sevilla, Andrei Burcă a fost remarcat de spanioli şi au întrebat de el. Andrei Burcă este în acest sezon unul dintre cei mai importanţi jucători de la CFR Cluj şi evoluţiile constant bune i-au adus şi convocarea la echipa naţională.

Se transferă Andrei Burcă la FC Sevilla? Reacţia lui Dan Petrescu

În turul cu FC Sevilla, Burcă a fost schimbat după doar 27 de minute, din cauza unei accidentări. În manşa secundă, fundaşul transferat de CFR Cluj de la FC Botoşani a fost însă integralist. A fost însă suficient pentru fundaşul de 26 de ani să se facă remarcat. Cei de la FC Sevilla i-au întrebat pe cei de la CFR de Andrei Burcă şi oficialii campioanei României s-au arătat deschişi la negocieri.

Întrebat despre interesul lui FC Sevilla pentru transferul lui Andrei Burcă, Dan Petrescu n-a negat, dar a răspuns evaziv: ”Vedem, sperăm”.

Gigi Becali a vrut să-l transfere, dar nu a mai răspuns la telefon

Interesant este că Andrei Burcă a fost în vară cu un picior în curtea FCSB-ului. Gigi Becali a discutat cu Valeriu Iftime şi i-a transmis că vrea s-l aducă la FCSB, dar apoi omul de afaceri din Pipera nu a mai răspuns la telefon. Ulterior, FC Botoşani a acceptat oferta de la CFR Cluj, care a plătit doar 125.000 de euro în schimbul său.

Evoluţiile bune reuşite la CFR Cluj l-au făcut pe Gigi Becali să aibă regrete. Patronul FCSB a dezvăluit că Mihai Stoica a fost cel care i-a transmis că Andrei Burcă nu este suficient de bun: ”M-am luat după Meme, dar nu mai zic nimic. Îi aveam şi pe Burcă şi pe Cestor acum”, a declarat Gigi Becali.

A vrut să renunţe la fotbal, dar acum poate prinde transferul carierei

Andrei Burcă şi-a început cariera la SC Bacău, dar în 2016 a ajuns într-un moment de cumpănă după ce echipa s-a desfiinţat. Într-un interviu pentru Telekom Sport, Burcă a povestit cum a fost aproape să se lase de fotbal. Dezamăgit de cariera de fotbalist, fundaşul a dat admitere şi a intrat la Facultatea de Construcţii din Bucureşti. Tot în acea vară a primit însă o ofertă de la FC Botoşani, care i-a salvat cariera de fotbalist:

”(Ai avut un moment de cumpănă, la 22-23 de ani, când ai fost la un pas să renunţi la fotbal. De ce?) Eu am avut întotdeauna încredere în mine că pot să fac pasul la o echipă de Liga 1. Doar că nu am avut şansa aceasta. A fost o poveste mai grea. Fiind neplătit 7-8 luni de zile la Bacău, echipa s-a desfiinţat... am ajuns într-un punct în care deja începusem să mă gândesc că trebuie să fac ceva cu viaţa mea, să produc bani, să îmi întreţin familia... deja stăteam pe banii părinţilor şi mă simţeam foarte prost. Şi atunci am spus că mai încerc şase luni de zile, să văd ce fac. Intrasem deja la Facultatea de Construcţii, la Bucureşti, la fără taxă... aveam un viitor asigurat pe cealaltă parte. Şi trebuia să mă gândesc foarte bine”, a dezvăluit Andrei Burcă pentru Telekom Sport.

2 milioane de euro este cota de transfer a lui Andrei Burcă, potrivit transfermarkt.com.
 

Afla mai multe despre: andrei burca 

viewscnt
Articole similare