Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce nebunie! Vedeta din naţionala Croaţiei U21 care vrea să joace la FCSB: ”Cine ştie? Sper”

Ce nebunie! Vedeta din naţionala Croaţiei U21 care vrea să joace la FCSB: ”Cine ştie? Sper”

Echipa națională

Comentarii

Marin Jakolis, fratele lui Antonio Jakolis, fost jucător la FCSB şi CFR a recunoscut cu fair play la finalul meciului superioritatea elevilor lui Mirel Rădoi.

Fotbalistul aflat în atenţia Borussiei Dortmund a fost unul dintre cei mai incisivi jucători ai croaţilor, însă nu şi-a trecut numele pe lista marcatorilor.

La finalul meciului a recunoscut superioritatea băieţilor lui Mirel Rădoi: ”România a fost mai bună la fiecare aspect al jocului şi a meritat această victorie. Au fost mai buni, mai rapizi, mai agresivi. Au meritat victoria” a mărturisit fratele lui Antonio Jakolis.

”Cunosc şase sau şapte jucători români şi le-am spus colegilor mei, uitaţi-vă la tipul acesta, uitaţi-vă la tipul acesta, toţi sunt jucători de top. Ştiam ce ne aşteaptă. Nu am reacţionat bine. Îi doresc tot binele României, a meritat această victorie” a mai spus Jakolis la finalul meciului.

Întrebat la final dacă ar dori să joace într-o bună zi în România, Marin Jakolis a oferit un răspuns neaşteptat: ”Poate, cine ştie? (n.r La FCSB?) Da. Sper!"

(n.r Poate România să câştige titlul?) Dacă va continua să joace aşa, totul e posibil” a mai spus fotbalistul naţionalei Croaţiei.

Aripa de la Admira a marcat deja de cinci ori în reprezentativa de tineret condusă de Gracan şi este descris de presa croată drept un ”fotbalist rapid, de viteză, cu tehnică bună şi o capacitate de efort impresionantă”.


 

Afla mai multe despre: marin jakolisfcsb 

viewscnt
Articole similare