Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce note au primit Moruţan şi Cicâldău, după ultimul meci al lui Galatasaray! ”A cumpărat doi jucători grozavi!”

Ce note au primit Moruţan şi Cicâldău, după ultimul meci al lui Galatasaray! ”A cumpărat doi jucători grozavi!”

Stranieri

Comentarii

Galatasaray a terminat la egalitate, scor 2-2 (2-1), meciul disputat, duminică, în deplasare, cu Kasimpaşa, în etapa a III-a a campionatului turc de fotbal.

Cicâldău a deschis scorul pentru oaspeţi, în minutul 32, după o pasă a lui Olimpiu Moruţan, aflat la primul meci în tricoul "cim-bom". Cicâldău a fost schimbat la pauză, cu Antalyali, iar Moruţan, în minutul 73, de Feghouli.

Fostul jucător de la FCSB a primit nota 7,3 din partea celor de la WhoScored. Pe lângă pasa decisivă, Moruţan a mai reuşit trei driblinguri, două deposedări, iar 83 la sută dintre pasele sale au fost corecte.

Fostul decar al Craiovei a primit nota 7,1, după ce a reuşit 2 şuturi pe poartă, iar 81 la sută din pasele sale au fost corecte. Cea mai mare notă de la Galata a primit-o Kerem Akturkoglu, marcatorul celui de-al doilea gol.

Foştii fotbalişti Erman Toroglu şi Ridvan Dilmen, care în prezent sunt analişti TV în Turcia, au vorbit despre prestaţia celor doi români. 

”Moruţan face deja treabă bună în Turcia şi cu siguranţă se va descurca şi mai bine când va fi pregătit din punct de vedere fizic”, a spus Erman Toroglu.

”Galatasaray a cumpărat doi jucători grozavi! Olimpiu Moruţan şi Alexandru Cicâldău sunt actori talentaţi”, a declarat şi Ridvan Dilmen, fost campion cu Fenerbahce în 1989, potrivit celor de la Sporx. 

După acest rezultat, Galatasaray este pe locul 2, cu şapte puncte, la egalitate cu Beşiktaş, de pe locul I, şi cu Konyaspor, de pe lcoul 3. Kasimpaşa ocupă locul 8, cu cinci puncte.

Afla mai multe despre: moruţan-cicâldău-galatasaray 

viewscnt
Articole similare