Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce planuri are Ianis Hagi pentru 2022. ”Vreau să ajung la un alt nivel!”

Ce planuri are Ianis Hagi pentru 2022. ”Vreau să ajung la un alt nivel!”

Stranieri

Comentarii

Ianis Hagi a dezvăluit ce planuri de viitor are.

Fotbalistul român a avut un an incredibil, după ce a câştigat un titlu istoric cu Rangers în Scoţia. De asemenea, fanii scoţieni l-au desemnat cel mai tânăr jucător al echipei. Aflat la final de an, fostul jucător de la Farul a fost mulţumit de realizările pe care le-a avut şi îşi doreşte ca în 2022 să ajungă la un alt nivel. 

Hagi Jr. a evoluat în 24 de partide în acest sezon şi a contribuit la şapte dintre golurile lui Rangers. Mijlocaşul român a punctat de trei ori, câte un gol în campionat, Cupa Ligii şi Europa League, şi a oferit patru assist-uri.

”Vreau să ajung la un alt nivel!”

”Vreau să continui fericit procesul acesta prin care mă descopăr ca jucător şi ca om, prin fotbal. Vreau să ajung la un alt nivel, cu aşteptări şi mai mari de la tot ce fac zilnic. Am avut un 2021 greu din punct de vedere mental prin prisma pandemiei, dar succesul din teren m-a ţinut permanent alert, pe vârfuri, ca să câştig şi mai mult. 

Sunt extrem de fericit pentru 2021, pentru că am primit atât de multe voturi la Tricolorul Lunii în România, fanii lui Rangers m-au ales “cel mai bun tânăr jucător”… Sunt recunoscător fiecăruia care mă apreciază! Am marcat primele mele goluri pentru România la seniori şi am obţinut un titlu de campion istoric în Scoţia, un titlu-reper pentru Rangers, aşa că am atins, per total, nişte puncte foarte importante în cele mai multe momente. Aşa că vreau un 2022 cu şi mai multe reuşite de echipă şi individuale!”, a spus Ianis Hagi, pentru TelekomSport. 

Ianis Hagi este contat de Transfermarkt.com la 6,5 milioane de euro. Românul a ajuns în Scoţia de aproape 2 ani, iar acum, mai multe cluburi sunt interesate de el, printre ele fiind: AS Roma, Lyon, Sevilla sau Aston Villa. De asemenea, Galatasaray este o posibilă destinaţie pentru Ianis Hagi, club care ar putea să îl trimită la schimb pe Olimpiu Moruţan. 

Afla mai multe despre: ianis hagi-rangers-scoţia 

viewscnt
Articole similare