Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce poezie a scris Valeriu Argăseală în plină criză de coronavirus. Oficialul FCSB-ului este foarte pasionat de versuri şi a publicat deja un volum

Ce poezie a scris Valeriu Argăseală în plină criză de coronavirus. Oficialul FCSB-ului este foarte pasionat de versuri şi a publicat deja un volumgalerie foto

Superliga

Comentarii

Valeriu Argăseală scrie poezii în timpul liber şi astăzi şi-a surprins fanii cu un catren pe care l-a publicat pe reţelele de socializare.

Pe lângă fotbal, Valeriu Argăseală are şi o altă pasiune. Preşedintele FCSB-ului scrie versuri în timpul liber şi, uneori, le publică pe reţelele de socializare. Astăzi, fostul arbitru a compus un catren despre situaţia actuală din România, unde carantina este obligatorie din cauza pandemiei de coronavirus.

Valeriu Argăseală a lansat şi un volum de poezii

În ultimii ani, Argăseală a scris sute de poezii pe care le-a grupat într-un volum pe care l-a lansat la începutul anului 2018. Viorel Păunescu, fost preşedinte la Steaua, spune că Valeriu Argăseală chiar are talent la versuri:
 
”Poetul preferat devine Vali Argăseala, a scris nişte poezii foarte frumoase. E o persoană deosebită în afara sportului. Scrie poezii pentru o persoană... te cunoaşte pe tine, de exemplu şi scrie o poezie pentru tine”, spunea Viorel Păunescu într-un interviu acordat în martie 2018. 
 
Ba chiar poetul din fruntea FCSB-ului ar avea şi calităţi vocale foarte apreciate, după cum dezvăluie acelaşi Viorel Păunescu: ”Cântă foarte bine, îl imită perfect pe Dan Spătaru. Dacă eşti undeva afară, crezi că este Dan Spătaru”.

Afla mai multe despre: valeriu argaseala 

viewscnt
Articole similare