Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce portar trece sub comanda lui Vintilă după ce Cristi Bălgrădean a semnat cu CFR Cluj. Nu este Florin Niţă

Ce portar trece sub comanda lui Vintilă după ce Cristi Bălgrădean a semnat cu CFR Cluj. Nu este Florin Niţă

Superliga

Comentarii

Gigi Becali a anunţat cine îi ia locul lui Cristi Bălgrădean în poartă, după ce acesta a semnat cu CFR Cluj. Titular va fi Andrei Vlad, iar al doilea portar va fi Toma Niga, cel care are deja câteva meciuri în Liga 1.

FCSB a fost zguduită de un transfer surprinzător. CFR Cluj l-a convins pe Cristi Bălgrădean să semneze, după ce portarul în vârstă de 31 de ani a intrat în ultimele şase luni de contract. Negocierile dintre CFR şi Bălgrădean s-au încheiat în urmă cu 10 zile, însă portarul FCSB-ul a păstrat secretul. Între timp, informaţia a ajuns şi la urechile lui Gigi Becali, care s-a înfuriat şi l-a acuzat pe Bălgrădean că a greşit intenţionat la golul doi înscris de FC Botoşani, meci terminat 2-2.

Bălgrădean s-a transferat la CFR Cluj. Cine îi ia locul la FCSB

Cristi Bălgrădean va rămâne în lotul FCSB-ului până la finalul sezonului, însă nu va mai apăra, după cum chiar Gigi Becali a anunţat. Tricoul de titular îi va reveni lui Andrei Vlad, care însă a comis mai multe erori grave în trecut. A doua variantă de portar pe care FCSB o are este Toma Niga, un goalkeeper în vârstă de 22 de ani.

Toma Niga a fost transferat de FCSB în vara lui 2017, de la Foresta Suceva, când a plătit doar 30.000 de euro. De atunci, acesta a fost împrumutat la Clincenli şi Hermannstadt, însă la începutul acestui sezon a revenit la FCSB şi a fost păstrat în lot. Niga a debutat deja în Liga 1, când juca pentru Hermannstadt, iar în liga secundă a apărat în 64 de meciuri.

Până acum, Niga a jucat mai mult pentru echipa secundă şi avut câteva apariţii ca rezervă la meciurile din Liga 1. După ce Bălgrădean a semnat cu CFR Cluj, portarul în vârstă de 22 de ani va face parte din lotul pentru play-off-ul Ligii 1, unde va fi rezerva lui Andrei Vlad.

 

Afla mai multe despre: toma niga 

viewscnt
Articole similare