Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce răspuns i-a dat Carlos Fortes lui Gigi Becali după ce patronul FCSB a declarat că vrea să-l transfere

Ce răspuns i-a dat Carlos Fortes lui Gigi Becali după ce patronul FCSB a declarat că vrea să-l transfere

Superliga

Comentarii

Carlos Fortes îl contrazice pe Gigi Becali, cel care a declarat că agenţii jucătorului l-au contactat pentru un transfer la FCSB. Atacantul lui Gaz Metan spune că este doar un joc psihologic înainte de meciul direct.

Carlos Fortes, jucător transferat de Gaz Metan din liga a treia portugheză, a impresionat la începutul acestui sezon, cu trei goluri în primele trei etape. Marţi, Gigi Becali a declarat că ar vrea să-l transfere şi a purtat deja o discuţie cu impresarii acestuia, dar i-au transmis că Fortes ar vrea să joace măcar până în iarnă la Gaz Metan.

Carlos Fortes neagă însă că ar fi avut loc o astfel de discuţie. Atacantul de 23 de ani susţine că impresarii lui sunt în Portugalia şi îl acuză pe Gigi Becali că face un joc psihologic, deoarece pentru FCSB urmează meciul cu Gaz Metan Mediaş.

”Agenţii mei sunt în Portugalia, nicidecum la Bucureşti. Consider că sunt doar jocuri mentale înainte de partida directă. Este posibil ca după o prestaţie bună în meciul cu FCSB să vină şi o ofertă concretă, dar pentru moment sunt doar jocuri mentale”, a declarat Carlos Fortes pentru Sport.ro.

Afla mai multe despre: liga 1fcsbgaz metancarlos fortesgigi becali 

viewscnt
Articole similare