Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce s-a întâmplat astăzi? TOP 5 cele mai importante ştiri ale zilei!

Ce s-a întâmplat astăzi? TOP 5 cele mai importante ştiri ale zilei!

Fotbal

Comentarii

telekomsport.ro îţi prezintă cele mai importante evenimente sportive ale zilei

1. Jelena Ostapenko, jucătoarea în faţa căreia Simona Halep pierdea finala din 2017 de la Roland Garros, a pierdut încă din primul tur la Montreal. Letona a fost eliminată de Johanna Konta. 7-6, 1-6, 2-6. La finalul partidei, deranjată de anumite decizii luate în timpul jocului, Ostapenko nu a mai dat mâna cu arbitrul de scaun. (DETALII AICI)

2. OFICIAL | George Puşcaş a plecat definitiv de la Inter! Cu ce echipă a semnat şi ce clauză au impus nerazzurrii! Aatacantul George Puşcaş a fost cedat definitiv de Inter Milano şi a semnat un contract pe patru ani cu echipa din Serie B, Palermo. (DETALII AICI)
 
3. Recordul lui Buffon, doborât după 17 ani... de două ori. Clasamentul celor mai scumpi portari din istorie! În urmă cu mai puţin de o lună, recordul lui Gianluigi Buffon de cel mai scump portar din istoria fotbalului a fost doborât după 17 ani. La o distanţă de doar câteva zile urmează să fie doborât din nou. (DETALII AICI)
 
4. VIDEO | Halep i-a făcut cadou lui Ion Ţiriac o super maşină personalizată: ”Poate să ia de 20 de ori mai mult pe ea!”. Azi începe şi Halep aventura pe tabloul de simplu. Intră în turul 2 contra rusoaicei Pavlyucenkova. Va fi a 8-a întâlnire dintre cele două - pe precedentele 7 le-a câştigat Simona. Până atunci, Halep i-a completat colecţia lui Ion Ţiriac cu un Porsche în valoare de 110.000 de dolari. (DETALII AICI)
 
5. Anunţ bombă al presei italiene: Cristiano Ronaldo vrea ca Juventus să îl transfere şi pe Marcelo. Conform Tuttosport, Cristiano Ronaldo le-a cerut conducătorilor lui Juventus să îl aducă pe bunul său prieten Marcelo, cu care a jucat la Real Madrid timp de nouă ani. Această informaţie vine în contextul în care presa internaţională a anunţat că actualul fundaş stânga al torinezilor, Alex Sandro, poate ajunge la Paris Saint-Germain. Astfel, Juventus ar avea nevoie de un nou fundaş stânga, iar Marcelo este prima opţiune. (DETALII AICI)

Afla mai multe despre: ce s-a intamplat azitelekomsport 

viewscnt
Articole similare