Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce s-a întâmplat astăzi? TOP 5 cele mai importante ştiri ale zilei!

Ce s-a întâmplat astăzi? TOP 5 cele mai importante ştiri ale zilei!

Fotbal

Comentarii

telekomsport.ro îţi prezintă cele mai importante evenimente sportive ale zilei

 
1. NEWS ALERT | FCSB pleacă de pe Arena Naţională. Vicecampioana, nevoită să joace la Voluntari meciul cu Botoşani. FCSB este nevoită să plece de pe Arena Naţională, din cauza stării proaste a gazonului de pe cel mai mare stadion din ţară. Prin urmare, vicecampioana Ligii 1 va juca meciul de duminică, din Liga 1, cu FC Botoşani pe arena Anghel Iordănescu din Voluntari.
 
2. ULTIMA ORĂ | Laurenţiu Roşu şi-a găsit angajament. Ce echipă a preluat fostul internaţional: "E un proiect extrem de interesant". Tehnicianul Laurenţiu Roşu a fost numit marţi în funcţia de selecţioner al reprezentativei U18 a României, formată din jucători nascuţi începând cu 1 ianuarie 2001, anunţă FRF.
 
3. Boloni impresionează în Belgia: românul este neînvins după 5 etape şi are cea mai bună defensivă din campionat. Trei victorii în primele cinci etape şi două remize adună Ladislau Boloni pe banca tehnică a lui Antwerp în nou sezon din Belgia. Tehnicianul român are de departe cea mai bună apărare din campionat, cu un singur gol primit în 5 partide.
 
4. Simona Halep, umilită de Kaia Kanepi la conferinţa de presă. „De ce a încurajat-o publicul? Era mai slabă”. Jucătoarea estoniană Kaia Kanepi, numărul 44 mondial, a produs, luni, una dintre cele mai mari surprize a ultimilor ani, la US Open, după ce a învins-o pe Simona Halep, scor 2-6, 4-6. Este pentru prima oară în Era Open când liderul mondial părăseşte competiţia de la Flushing Meadows încă din prima rundă.
 
5. EXCLUSIV | Cornel Dinu face praf transferul lui Julio Baptista la CFR Cluj: ”O fi fost bietul ăsta şi el jucător, dar, săracul, când a intrat...”. Cornel Dinu nu este impresionat de transferul lui Julio Baptista la CFR Cluj, ba dimpotriva. Fostul selecţioner susţine că astfel de jucători n-ar trebui să ajungă în campionatul nostru.

Afla mai multe despre: ce s-a intamplat azitelekomsport 

viewscnt
Articole similare