Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce s-a întâmplat când colegii băiatului au aflat că mama lui face filme pentru adulţi: "A fost un episod urât". Fosta soţie a marelui sportiv, dezvăluiri cutremurătoare

Ce s-a întâmplat când colegii băiatului au aflat că mama lui face filme pentru adulţi: "A fost un episod urât". Fosta soţie a marelui sportiv, dezvăluiri cutremurătoaregalerie foto

Diverse

Comentarii

Larisa Drăgulescu este cunoscută în mediul online datorită conţinutului pe care-l produce pe celebra platformă pentru adulţi, Only Fans.

Întrebată despre felul în care au perceput copiii săi activitatea pe care o are în mediul online, fosta soţie a lui Marian Drăgulescu a dezvăluit că băiatul său, Richard, a renunţat la gimnastică în urma glumelor făcute de colegi în cantonamente.

"A fost un singur episod mai urât, atunci când băieţelul făcea parte din lotul naţional de gimnastică. Colegii lui de la lot, alături de care şi locuia la cămin, l-au luat la mişto într-o seară. Au intrat pe pagina mea de Only Fans, nu ştiu cum au reuşit, pentru că acolo ai nevoie de card, iar ei sunt mici. Probabil au făcut rost de un card şi au râs de el.

Doar atunci m-a sunat băieţelul şi a început să plângă. Mi-a spus de colegi, mi-a spus ce i-au zis colegii lui şi mi-a transmis că el nu mai vrea să facă gimnastică, pentru că ei sunt nişte colegi răi şi nu reuşeşte să se acomodeze.

Din acel moment, Richard nu a mai făcut gimnastică, nu m-a acuzat pe mine niciodată, a zis că mă înţelege, el ştie foarte bine cât ne-a fost de greu. Nu ştiu dacă doar din acest motiv nu a mai făcut gimnastică, dar a fost ca o picătură care îi lipsea să se decidă în privinţa gimnasticii.

El a făcut gimnastică timp de zece ani de zile, a şi avut rezultate, însă relaţia sa cu colegii nu era foarte ok, nu s-a integrat prea bine, nu suporta să doarmă la cămin. Când colegii lui l-au luat la mişto şi m-au jignit, el m-a apărat şi nu a dorit să mai facă parte din lot" , a spus Larisa Drăgulescu pentru Kanal D.

Larisa Drăgulescu, încasări serioase din clipuri pentru adulţi

Larisa Drăgulescu îşi rotunjeşte serios veniturile cu fotografii şi filmuleţe cu ea publicate pe celebra platformă Only Fans Pentru a vedea imaginile cu ea, urmăritorii săi plătesc lunar aproximativ 10 euro. 

"Îmi place să pozez erotic sau chiar porno şi nu am niciun fel de inhibiţie în ceea ce priveşte asta, mă simt fericită că pot să fac asta şi să câştig bani frumoşi făcând ceva ce îmi place şi ceva care îmi da şi posibilitatea de a stă foarte mult alături de familia mea.

Am fost playmate pentru revista Playboy din România şi, dacă nu mă înşel, am fost chiar ultimul model al revistei la noi în ţară. Acesta a fost încă un vis împlit. Mi-am dorit să apar în revista cu cele mai sexy şi frumoase femei din lume, încă de pe vremea când eram căsătorită cu Marian" , declara Larisa Drăgulescu.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: larisa dragulescu 

viewscnt
Articole similare