Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce s-a întâmplat cu câteva ore înainte de plecarea lui Dusan Uhrin de la Dinamo! Prunea a oferit primele reacţii: "Era supărat pe toţi. Nu am avut nicio şansă"

Ce s-a întâmplat cu câteva ore înainte de plecarea lui Dusan Uhrin de la Dinamo! Prunea a oferit primele reacţii: "Era supărat pe toţi. Nu am avut nicio şansă"

Superliga

Comentarii

Preşedintele lui Dinamo, Florin Prunea, a confirmat că Dusan Uhrin nu mai e antrenorul lui Dinamo, în urma unei şedinţe cu conducerea, care a avut loc la hotelul Rin.

Florin Prunea a încercat să-l convingă pe Dusan Uhrin să rămână. Antrenorul nu a vrut să audă

Încă un sezon în play-out, un nou antrenor care pleacă de la Dinamo. Dusan Uhrin nu mai conduce clubul, după o şedinţă decisivă care a avut loc la hotelul Rin. La întâlnire a asistat şi preşedintele lui Dinamo, Florin Prunea, care a oferit detaliile despărţirii: "Tocmai m-am întâlnit cu el mai devreme şi am discutat. Nu am reuşit, din păcate, să îl convingem. Am încercat chiar şi astăzi să-l convingem, argumentele lui sunt unele, nu pot să le fac publice... Este foarte supărat şi are dreptate să fie foarte supărat. Are dreptate, omul a venit să îşi facă meseria, îi mulţumesc public lui Dusan pentru modul cum a lucrat la clubul nostru. 

Îmi pare rău că nu şi-a dus contractul până la capăt, dar în fotbal este decizia lui, este decizie unilaterală, decât să spun că îmi pare rău, nu pot să comentez. Pentru că în momentul când vrei să pleci... Nu au fost probleme de bani, este un om de o probitate morală incredibilă. A plecat, i-am urat baftă, o să ne mai vedem, că mai stă câteva zile în România şi noi trebuie să mergem mai departe, că asta este viaţa", a declarat preşedintele lui Dinamo.

Pe toată lumea (n.r. - era supărat Dusan Uhrin). Omul este un om extrem de civilizat şi corect din punctul meu de vedere. Şi a spus exact ceea ce a avut de spus. Nu am avut nicio şansă să îl răzgândesc, pentru că argumentele lui sunt unele normale cred eu. 

Eu cu Dusan am stat împreună cu secunzii până la ora 1:30 la recepţia hotelului şi am băut o bere şi am încercat să îl conving. Numai la Dinamo sunt scoase în relief când se apasă acel buton. Credeţi că la Steaua, CFR, Astra se întâmplă la fel? Sunt jucători nemulţumiţi. Şi eu când eram jucător eram nemulţumit, şi eu făceam, mă mai certam şi cu antrenorul, că nimănui nu-i convine să stea pe margine. 

Nu ne-am gândit niciodată la retrogradare, nici acum nu mă gândesc la retrogradare, pentru că am încredere în actualul lot. Dar uite că trece timpul, punctele rămân din ce în ce mai puţine, problema este că nu merge jocul, de aceea antrenorul care va veni şi eu sper să vină cât mai repede trebuie să rezolve problema jocului, că asta este cea mai importantă. 

Dusan Uhrin s-a despărţit de Dinamo

Dusan Uhrin nu mai este antrenorul lui Dinamo, după ce cele două părţi s-au despărţit în condiţii amiabile. Posibilul înlocuitor este Adrian Mihalcea, un fotbalist care a evoluat şase sezoane pentru "câini" şi care a colaborat cu Cosmin Contra, la naţionala de seniori a României.

Afla mai multe despre: florin pruneaflorin prunea dusan uhrinplecare dusan uhrin 

viewscnt
Articole similare