Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce s-a întâmplat în al patrulea weekend al Cupei Intercartiere Falemi Nana

Ce s-a întâmplat în al patrulea weekend al Cupei Intercartiere Falemi Nana

Diverse

Comentarii

Peste 50 de echipe, 3 terenuri şi aproximativ 500 de jucători - asta a însemnat al patrulea weekend al Cupei Intercartiere Falemi Nana.

În balon la Grigore Moisil sau în aer liber la Parcul Tineretului şi în acest weekend am descoperit tinere talente, sau pasionaţi la vârsta a doua, precum echipa Old Young Boys.

Rapidişti, dinamovişti, stelişti au lăsat orgoliile deoparte şi s-au întors în cartier, la începuturile fotbalului. 

Merg mai departe din Tineretului: Naţionala, Simply the best, BDB, FC Cartofarii, Constructorii, Unirii Stars, Union Bucureşti şi FCGG.

Oameni simpatici şi cu poftă de viaţă cei de la FC Cartofarii au avut o explicaţie foarte interesantă pentru alegerea numelui echipei: „Noi reprezentăm de fapt toţi românii, toţi românii consumă cartofi, fierţi, prăjiţi. Cine spune că nu mănâncă, minte! Suntem deci un popor de ...cartofari, hehe".

Tot în Tineretului, obligata, care are loc obligatoriu în fiecare weekend, a fost câştigată de o fată! Da! O gaşcă de băieţi a făcut echipă cu două fete care s-au descurcat de minune şi care au plecat acasă cu un bax de bere Bergenbier, pe al doilea, dăruindu-l altor echipe.  

În Grigore Moisil am întâlnit două echipe care aveau în componenţă 2 perechi de gemeni, al căror obiectiv, de a induce în eroare adversarii, a fost atins. Ne mai vedem deci din Moisil cu  FlyFriends România, FC Stavridu Crevedia, Auchan Drumul Taberei, FC Thun şi ASSA.

Şi-au făcut încălzirea în curtea liceului, avocaţi, boxeri sau instructori de zbor. Este o atmosferă de nedescris să vezi comunitatea atât de unită, dincolo de naţionalitate, vârstă, ocupaţie sau preferinţe în fotbal. Pe lângă jocul de plăcere, băieţii joacă şi cu gândul la miza din finală. FC Stavridu Crevedia lansează şi ei provocări către Brazil Bucureşti şi le transmit în spirit de glumă „Cei de la Brazil să îşi aducă batistele, pentru că noi vom câştiga!”

Ne-au fost aproape în acest weekend, lucru Catalin Munteanu, Marius Niculae, Mihai Costea, Iulian Stamate, Marius Stavrositu şi Gabi Simion.Rezumatul celor întâmplate este chiar aici: https://youtu.be/YF68O4JcObM 

Puteţi urmări tot ce se intamplă la Cupa InterCartiere pe pagina de Facebook www.facebook.com/cupaintercartiere. 

Afla mai multe despre: cupa intercartiere falemi nana 

viewscnt
Articole similare