Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce salariu ar urma să aibă Mirel Rădoi la echipa naţională a României, dacă va accepta propunerea FRF

Ce salariu ar urma să aibă Mirel Rădoi la echipa naţională a României, dacă va accepta propunerea FRF

Fotbal

Comentarii

Toată zvonurile momentului îl dau ca şi instalat în postul de selecţioner al echipei naţionale de seniori a României pe Mirel Rădoi (38 de ani), actualul selecţioner al echipei de tineret a României. Federaţia Română de Fotbal face eforturi pentru a-l convinge pe tânărul tehnician să accepte schimbarea de statut. Un argument puternic ar putea fi şi salariul, care ar creşte considerabil.

În acest moment, Mirel Rădoi primeşte un salariu de 60.000 de euro pe lună la naţionala de tineret, însă, conform Fanatik, salariu la cârma naţionalei "mari" ar fi de patru ori mai mare, aproximativ 250.000 de euro. Este unul dintre cele mai mici salarii pe care le-a avut vreun selecţioner al naţionalei în ultimii 10 ani, însă pentru a nu se considera lipsă de respect, lui Rădoi i-au fost introduse şi câteva bonsuri de performanţă, cum ar fi calificarea la Campionatul Mondial din 2022.

Mirel Rădoi ar avea doi ani la dispoziţie să resusciteze naţionala, apoi, în funcţie de realizări şi performanţe, contractul i s-ar prelungi fără probleme. De asemenea, lui Mirel i s-a promis şi faptul că va fi cel care va antrena naţionala la Jocuriel Olimpice de la Tokyo, din vara anului 2020.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare