Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce salariu cere Erling Haaland pentru a semna cu Barcelona. Suma incredibilă pe care o solicită norvegianul

Ce salariu cere Erling Haaland pentru a semna cu Barcelona. Suma incredibilă pe care o solicită norvegianul

Borussia Dortmund

Comentarii

Erling Haland (20 de ani) e marea ţintă a Barcelonei pe piaţa transferurilor pentru perioada de mercato care urmează să se deschidă, dar norvegianul nu va fi deloc uşor de adus pe Camp Nou. Potrivit celor de la Goal, Haaland cere un salariu foarte mare pentru a fi de acord să semneze cu echipa lui Messi şi compania.

Ce salariu cere Erling Haaland pentru a semna cu Barcelona

Barcelona, prin preşedintele Joan Laporta, a purtat deja primele negocieri pentru a vedea cât de posibil e transferul lui Erling Haaland pe Camp Nou, iar după întâlnirea cu agentul, Mino Raiola, şi cu tatăl jucătorului senzaţiile sunt pozitive. Totuşi, un impediment l-ar putea reprezenta salariul mare pe care-l solicită Erling Haaland ca să fie de acord să semneze cu catalanii.

Goal susţine că Erling Haaland vrea să aibă un salariu de 35 de milioane de euro pe sezon la FC Barcelona, adică dublu faţă de suma pe care o încasează anual de la Borussia Dortmund. În aceste condiţii, dacă Haaland nu va fi de acord să scadă pretenţiile financiare, transferul său la FC Barcelona devine practic imposibil, susţin englezii.

Erling Haaland e unul dintre fotbaliştii de mare viitor din actuala generaţie, iar dacă Barcelona ar pune mâna pe el ar fi o adevărată lovitură, având în vedere potenţialul şi vârsta superstarului din Norvegia. Fotbalistul Borussiei Dortmund a înscris de 33 de ori şi a livrat 10 pase de gol în 35 de meciuri jucate în toate competiţiile acestui sezon alături de formaţia de pe Signal Iduna Park.

  • 110 milioane de euro este cota de piaţă a lui Erling Haaland în acest moment, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: erling haalandtransferbarcelonasalariuborussia dortmund 

viewscnt
Articole similare