Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce scrie presa internaţională după Supercupa Europei: ”Real Madrid nu e aceeaşi fără Cristiano Ronaldo!”

Ce scrie presa internaţională după Supercupa Europei: ”Real Madrid nu e aceeaşi fără Cristiano Ronaldo!”

Real Madrid

Comentarii

Deţinătoarea Ligii Europa, Atletico Madrid, a câştigat, miercuri, la Tallinn, Supercupa Europei, după ce a învins, cu scorul de 4-2 (1-1, 2-2), după prelungiri, formaţia Real Madrid, câştigătoarea Ligii Campionilor.

Cum era de aşteptat, partida de la Tallin a fost subiectul principal pe prima pagină a mai multor ziare importante din Europa.

Cotidianul AS scrie că: ”Supercupa Europei o trimite pe Real Madrid să reflecteze asupra pieţei transferurilor. Atletico are un titlu şi un proiect. Lopetegui are doar solicitări urgente”

Un alt cotidian madrilen, MARCA notează: ”Un cadou al lui Marcelo a făcut-o pe Atletico Madrid supercampionă. La Real Madrid lucrurile trebuie să se mişte şi treaba serioasă trebuie să continue. Munca trebuie realizată atât pe teren şi la antrenamente, însă şi în birourile de pe Concha Espina. Istoria post Cristiano n-a început bine pentru Real Madrid”

El Chiringuito: ”Lovitură puternică aplicată marelui Real Madrid”

Gazzetta dello Sport: ”Real Madrid nu e aceeaşi fără Cristiano Ronaldo. Revenire spectaculoasă a colchonerilor. Cu Ronaldo alături de Georgina şi Cristianinho la Torino, Atletico şi-a îngenuncheat rivalul etern. Real Madrid a fost un dezastru”

L'Equipe: ”Atletico a avut ultimul cuvânt. Real Madrid s-a schimbat mult şi nu în bine. Fără Zidane şi Cristiano, Real a primit o lovitură puternică miercuri seara”

Record: ”Era post-Ronaldo începe dureros pentru Real Madrid. Este finalul unei epoci pe Santiago Bernabeu”

Afla mai multe despre: real madridatletico madridpresasuprcupa europei 

viewscnt
Articole similare