Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce se întâmplă cu Boloni! Directorul sportiv al lui Panathinaikos l-a sunat pe patron în pragul plecării antrenorului. Prima reacţie a românului

Ce se întâmplă cu Boloni! Directorul sportiv al lui Panathinaikos l-a sunat pe patron în pragul plecării antrenorului. Prima reacţie a românului
Comentarii

Laszlo Boloni rămâne, pentru moment, antrenor la Panathinaikos. Informaţia a fost furnizată de presa din Grecia, cea care anunţa, duminică, despărţirea iminentă de antrenorul român.

Scaunul lui Boloni, la Panathinaikos, se clatină serios. Echipa nu a mai câştigat de cinci meciuri. Panathinaikos a pierdut în deplasare cu Giannina, în campionat, şi a ajuns pe locul şase în clasament, cu 42 de puncte. 

Duminică, presa elenă susţinea la unison că antrenorul român va fi dat afară, dar situaţia s-a schimbat la 24 de ore de la apariţia informaţiilor. 

Ce se întâmplă cu Laszlo Boloni la Panathinaikos

Ethnos.gr anunţă că Boloni a fost salvat în ultimul moment de directorul sportiv al francez al lui Panathinaikos, Pierre Dreosi. Antrenorul român va fi pe banca echipei de tradiţie din Grecia şi în următoarea etapă din campionat, cu PAOK. 

Totul s-a schimbat după o şedinţă în cadrul clubului. Acţionarul majoritar al lui Panathinaikos, Giannis Alafouzos, nu a mai fost la fel de hotărât să-l demită pe antrenorul român, după ce directorul sportiv Pierre Dreosi a susţinut că Boloni trebuie să rămână. De altfel, francezul a fost cel care l-a sunat pe Alafouzos şi l-a sfătuit că o îndepărtare a antrenorului nu ar produce nicio schimbare în folosul echipei. 

De asemenea, directorul sportiv i-a mai transmis că Boloni a îmbunătăţit "faţa" echipei şi a dus-o pe Panathinaikos aproape de locurile europene. Pentru moment, îndepărtarea lui Boloni nu mai e luată în calcul. 

Ce a spus Boloni despre ce i se întâmplă la Panathinaikos

„Să fii la Panathinaikos e atrăgător, dar şi riscant în acelaşi timp. În Grecia, nu există răbdare, iar această lipsă de răbdare poate provoca multe probleme. Trebuie găsite soluţii la aceste probleme”, a declarat antrenorul român pentru cotidianul portughez Record. 

Presa din Grecia: Răzvan Lucescu, pe lista lui Panathinaikos

În cazul în care Boloni va fi îndepărtat, în cele din urmă, conducerea clubului ia în calcul şi varianta instalării lui Răzvan Lucescu. Fiul lui Mircea Lucescu e liber de contract după despărţirea de Al Hilal, iar Panathinaikos ar da o lovitură de proporţii dacă l-ar convinge. Antrenorul român a cucerit un titlu istoric cu PAOK, în 2019. 

Afla mai multe despre: laszlo bolonirazvan lucescupanathinaikos 

viewscnt
Articole similare