Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce se întâmplă cu Florinel Coman. Mihai Stoica a dezvăluit cu ce probleme se confruntă fotbalistul român | EXCLUSIV

Ce se întâmplă cu Florinel Coman. Mihai Stoica a dezvăluit cu ce probleme se confruntă fotbalistul român | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Înaintea meciului cu Chindia Târgovişte, Florinel Coman a acuzat simptome de COVID-19, iar Mihai Stoica a lămurit situaţia jucătorului de la FCSB.

Vicecampioana României nu s-a putut baza pe fotbalistul de 23 de ani la partida cu dâmboviţenii, ce a contat pentru etapa cu numărul 26 din Liga 1.

În absenţa lui Coman, FCSB a fost condusă la pauză cu 0-2. Totuşi, elevii lui Toni Petrea s-au mobilizat în repriza a doua şi au reuşit să întoarcă scorul în favoarea lor. Rezultatul final a fost 3-2, iar bucureştenii au rămas la şase puncte în spatele liderului CFR Cluj.

Mihai Stoica a dezvăluit cu ce probleme se confruntă Florinel Coman

Mihai Stoica a explicat care este situaţia jucătorului roş-albaştrilor. Managerul general al celor de la FCSB a precizat că Florinel Coman a fost testat negativ pentru COVID-19, dar a ieşit pozitiv la un test de gripă.

Mai mult, oficialul vicecampioanei a citit chiar şi diagnosticul fotbalistului de la FCSB, semn că problemele lui Coman continuă chiar şi după lungile sale perioade de inactivitate cauzate de accidentări.

"Coman e negativ la testul PCR şi pozitiv la test de gripă. Îl am scris. Există şi test gripal, gripă normală. Pozitiv virus gripal tip A/H3", a declarat Mihai Stoica, în direct la Telekom Sport.

În contextul dat, Florinel Coman ar putea absenta şi de la meciul cu CS Mioveni, care va avea loc sâmbătă, 19 februarie, de la ora 19:55. 

”A avut nişte simptome destul de severe, i s-a făcut test, a ieşit negativ. Probabil că este o răceală foarte puternică. L-am lăsat acasă să-şi revină”, afirma Toni Petrea, la conferinţa de presă premergătoare meciului dintre FCSB şi Chindia, încheiat cu victoria vicecampioanei, scor 3-2.

Afla mai multe despre: mihai stoicafcsbflorinel coman 

viewscnt
Articole similare