Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce surpriză! Fabio Coentrao şi-a reziliat contractul cu Real Madrid şi a semnat cu o echipă modestă

Ce surpriză! Fabio Coentrao şi-a reziliat contractul cu Real Madrid şi a semnat cu o echipă modestă

Real Madrid

Comentarii

Fabio Coentrao şi-a reziliat contractul cu Real Madrid şi a ales o destinaţie surprinzătoare, Rio Ave, echipă care anul trecut a terminat pe locul 5 în campionatul Portugaliei.

O mare surpriză pe piaţa transferurilor vine din Portugalia. În vârstă de 30 de ani, Coentrao şi-a reziliat contract cu Real Madrid şi a semnat cu echipa la care s-a lansat, Rio Ave. Fundaşul portughez a fost anul trecut împrumutat la Sporting, dar evoluţiile de acolo nu l-au ajutat să fie păstrat în lotul lui Real Madrid.

Astfel, campioana Europei a decis să-l lase liber de contract, deşi în 2011 a plătit 30 de milioane de euro pentru transferul său de la Benfica: ”Real Madrid şi Fabio Coentrao au ajuns la un acord de comun acord pentru rezilierea contractului. Real Madrid îşi exprimă recunoştinţa pentru aceşti ani petrecuţi împreunp şi îi doreşte tot ce este mai bun în noua sa aventură”, se arată în comunicatul oficial.

Rămas liber de contract, Coentrao a făcut o alegere surprinzătoare şi a semnat cu Rio Ave, o echipă de mijlocul clasamentului în Portugalia. Însă Rio Ave este echipa sa de suflet, s-a format aici şi tot aici a debutat în cariera de profesionist.

Afla mai multe despre: real madridfabio coentraorio ave 

viewscnt
Articole similare