Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce surpriză la FCSB! Pintilii a primit o ofertă de la o altă echipă de calibru: "Am vorbit cu MM Stoica, am vorbit cu soţia" | EXCLUSIV

Ce surpriză la FCSB! Pintilii a primit o ofertă de la o altă echipă de calibru: "Am vorbit cu MM Stoica, am vorbit cu soţia" | EXCLUSIV

Fotbal intern

Comentarii

Mihai Pintilii a dezvăluit, în cadrul unui nou episod din "SportCast cu Sile", că a fost ofertat de Federaţia Română de Fotbal.

Fostul mijlocaş a recunoscut că a fost tentat să renunţe la FCSB, la începutul anului trecut, pentru a semna cu Federaţia Română de Fotbal. Edward Iordănescu l-a dorit în staff-ul său tehnic la prima reprezentativă, iar Mihai Pintilii urma să primească un salariu lunar de 15 mii de euro, de cinci ori mai mult faţă de cât avea la FCSB.

"N-a fost greu să refuz, fără licenţa de antrenor e foarte greu. Ce putea să mă pună acolo? Director sportiv? Dacă mă duceam antrenor secund, trebuia să stau lângă el pe banca tenică. Tot n-aveam cum, ce să fac?

I-am mulţumit că mă apreciază, dar nu aveam cum. Chiar m-am gândit în proporţie de 30% că dacă merg există şansa să-mi iau diplomele mai repede. I-am zis lui MM Stoica, i-am spus că vreau să vorbim, m-a întrebat dacă plec, i-am zis că nu voi pleca.

Am avut discuţia de acasă cu soţia, chiar m-am gândit la această situaţie cu licenţa" , a declarat Mihai Pintilii la "SportCast cu Sile".

Afla mai multe despre: pintiliifcsbfrf 

viewscnt
Articole similare