Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce transfer a făcut Espanyol! Gruparea catalană a devenit a treia cea mai urmărită echipă din La Liga, după ce l-a cumpărat pe chinezul Wu Lei

Ce transfer a făcut Espanyol! Gruparea catalană a devenit a treia cea mai urmărită echipă din La Liga, după ce l-a cumpărat pe chinezul Wu Leigalerie foto

La Liga

Comentarii

Espanyol a câştigat partida de campionat cu Real Valladolid, scor 3-1. Internaţionalul chinez Wu Lei a marcat primul său gol în La Liga şi a declanşat o adevărată nebunie în ţara sa.

Transferul lui Wu Lei la Espanyol şi prima sa reuşită în tricoul ”perico” a făcut adevărate ravagii în China. Prezenţa internaţionalului chinez în prima ligă spaniolă a devenit cel mai important moment al buletinelor de ştiri din această ţară.

Mai mult de atât, reuşita sa contra lui Valladolid a fost urmărită  de 25 de milioane de chinezi. În plus, nu mai puţin de 11 milioane de căutări a înregistrat numele ”Wu Lei” pe Baidu, echivalentul chinez al Google. Repercusiunea mediatică este incredibilă!

Datorită lui Wu Lei, Espanyol a devenit în China a treia cea mai urmărită echipă din Spania dupa granzii Real Madrid şi FC Barcelona. Aşa cum se poate observa mai sus, ştirile din sport sunt prezentate la unul dintre cele mai urmărit posturil TV din China în tricoul formaţiei catalane.

Wu Lei are 151 de goluri în 296 de meciuri jucate pentru campioana en-titre a Chinei, Shanghai SIPG. Pentru naţionala Chinei a marcat de 15 ori în 63 de meciuri. În tricoul lui Espanyol, starul naţionalei a avut nevoie de doar 230 de minute pentru a marca primul său gol în Spania. Vezi golul marcat de Wu Lei mai jos. 

Afla mai multe despre: wu leiespanyol 

viewscnt
Articole similare