Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce trebuie să sacrifice Mirel Rădoi în meciul României cu Armenia. Sfatul lui Dorinel Munteanu: "Nu avem nevoie" | EXCLUSIV

Ce trebuie să sacrifice Mirel Rădoi în meciul României cu Armenia. Sfatul lui Dorinel Munteanu: "Nu avem nevoie" | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

Dorinel Munteanu, cel mai selecţionat fotbalist din istoria naţionalei României, şi-a expus părerea în privinţa meciului România - Armenia, din preliminariile Campionatulu Mondial din 2022.

Dorinel Munteanu, înainte de România - Armenia

"Neamţul" a evidenţiat progresul făcut de echipa naţională a României sub comanda lui Mirel Rădoi, dar i-a transmis că ar trebui să sacrifice spectacolul şi să se axeze pe rezultatul final. 

"Este un meci foarte, foarte greu, ţinând cont că este decisiv pentru noi, ca să mai sperăm la locul doi. Ţinând cont că meciul tur l-am pierdut, noi suntem obligaţi că să câştigăm jocul, că să sperăm la locul al doilea. Nu e Armenia o valoare, este important cum abordăm noi jocul şi ce ne dorim de la acest joc, fiindcă avem o singură variantă, victoria. 

Rezultatul final este abordarea cea mai corectă a jocului. Nu avem nevoie de spectactol, avem nevoie de trei puncte. Au ieşit în evidenţă câţiva jucători, dar am remarcat jocul colectiv al echipei, unul consistent şi bun", a declarat fostul internaţional român. 

România - Armenia, în preliminariile Campionatului Mondial din 2022, live text pe Telekomsport.ro

Naţionala României va întâlni Armenia, luni, de la ora 21.45, pe Stadionul Steaua, în grupa J a preliminariilor europene ale Cupei Mondiale. Apoi, în ultimele două etape ale grupei, România va juca tot acasă cu Islanda, la 11 noiembrie, şi în deplasare cu Liechtenstein, la 14 noiembrie.

Afla mai multe despre: dorinel munteanuromania armenia 

viewscnt
Articole similare